«Σήκωσε» το παγκάρι εκκλησίας – Τον τσάκωσαν μέλη του ΟΠΕ

«Σήκωσε» το παγκάρι εκκλησίας – Τον τσάκωσαν μέλη του ΟΠΕ

Υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία εναντίον 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα για αυτόφωρα αδικήματα, από μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι τον εντόπισαν σε δρόμο στην Λεμεσό, λίγο μετά τη διάπραξη κλοπής από κιβώτιο εκκλησιαστικών εισφορών.

Συγκεκριμένα, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια περιπολίας για πρόληψη του εγκλήματος, αντιλήφθηκαν τον 32χρονο να περιφέρεται ύποπτα, δίπλα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, σε δρόμο της Λεμεσού.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν τον 32χρονο και εξακρίβωσαν την ταυτότητα του, ενώ κοντά στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένα κουτί εκκλησιαστικών εισφορών, το οποίο ήταν παραβιασμένο. Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν ο υπεύθυνος οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου και ότι στη θέση του οδηγού του οχήματος βρίσκονταν η κλειδαριά του κουτιού εισφορών, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Παράλληλα, στην κατοχή του 32χρονου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μικροποσότητα ναρκωτικών, συγκεκριμένα 1.3 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνάται επίσης υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, αφού όπως διαφάνηκε το αυτοκίνητο του, είχε δηλωθεί στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.