Σάλος! 40χρονη μητέρα μοντέλο συνελήφθη γυμνή στο αυτοκίνητο κάνοντας σεξ με 17χρονο!

Αμερικανίδα μητέρα τριών παιδιών, πρώην μαζορέτα της Victoria Secret συνελήφθη γυμνή στο αυτοκίνητο κάνοντας σεξ με ανήλικο 17χρονο!

Η παράνομη σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν η ξαναμμένη γυναίκα πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητό της σε δρόμο της Πενσυλβάνια, με συνέπεια να κινήσει το… ενδιαφέρον ενός αστυνομικού που περνούσε από το σημείο.

Η Iris Gibney συνελήφθη μάλιστα γυμνή μέσα στο αυτοκίνητό της από έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τον 17χρονο μαθητή!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου λυκείων, όπου η 42χρονη προσφέρθηκε λόγω… εμπειρίας να κάνει τη μαζορέτα δίπλα στην κόρη της (!), ενώ λίγο αργότερα – μετά από κάποια μηνύματα στο Twitter – άρχισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της στο κινητό του.

«Δεν ξέρω πώς το έκανα αυτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν έχω μπλέξει ποτέ. Πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την κόρη μου. Χίλια συγγνώμη», υποστήριξε η Gibney, η οποία μπορεί να αφέθηκε τελικά ελεύθερη με εγγύηση 50.000 δολαρίων, ωστόσο αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο στις 30 Δεκεμβρίου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά ανηλίκου, διανομή άσεμνου υλικού σε ανήλικο και καταπάτηση ξένης περιουσίας με μηχανοκίνητο όχημα…