Γαλλία: Οδηγός επιτέθηκε σε τυφλό πεζό αφού πρώτα πήγε να τον πατήσει! (Video)

Εξοργισμένοι είναι οι πολίτες της γαλλικής πρωτεύουσας μετά τη δημοσιοποίηση ενός περιστατικού από δρόμο του Παρισιού, κατά το οποίο ένας οδηγός όχι μόνο παραβίασε την προτεραιότητα σε διάβαση πεζών αλλά στη συνέχεια κατέβηκε από το όχημά του και ζήτησε τα ρε΄στα από τον συνοδό τυφλού πεζού που αντέδρασε. Στο βίντεο που καταγράφηκε από διερχόμενους πολίτες εμφανίζεται ο οδηγός ενός μαύρου πολυτελούς αυτοκινήτου να μη σταματάει πριν από διάβαση πεζών, τη στιγμή μάλιστα που δύο άντρες (ένας με προβλήματα όρασης κι ο συνοδός του) έχουν ήδη ξεκινήσει να την διασχίζουν.

Το θράσος του αναίσθητου οδηγού προκάλεσε την λεκτική αντίδραση του συνοδού, με αποτέλεσμα ο παραβάτης οδηγός όχι μόνο να μη απολογηθεί για την πράξη του αλλά να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο λίγα μέτρα παρακάτω και να κινηθεί απειλητικά εναντίον των έκπληκτων ανδρών.

Μάλιστα, σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αναισθησίας κι απανθρωπιάς ο οδηγός αρχίζει να χτυπά τον συνοδό του τυφλού άντρα, με μερικούς περαστικούς να παρεμβαίνουν πυροσβεστικά ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Επειδή, όμως, την εποχή των social media τίποτα δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυφό, η ευρεία διάδοση του οπτικού υλικού σε συνδυασμό με την κατακραυγή που προκάλεσε η στάση του οδηγού, οδήγησαν τις γαλλικές αρχές στην διερεύνηση του περιστατικού και λίγο αργότερα στην ταυτοποίηση των στοιχείων του θρασύτατου άντρα, ο οποίος πλέον εκτός από τσουχτερό πρόστιμο, θα κληθεί να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk