Σάλος! Ρωσίδα 22χρονη influencer κόρη διάσημου τενίστα πόζαρε γυμνή πάνω σε ελέφαντα!

Η Alesya Kafelnikova, κόρη γνωστού πρώην τενίστα, πόζαρε γυμνή στο Μπαλί πάνω σε έναν ελέφαντα της Σουμάτρας, ένα ζώο που ανήκει στην κατηγορία των ειδών υπό εξαφάνιση και που σύμφωνα με προ τετραετίας έκθεση του National Geographic, ο πληθυσμός των συγκεκριμένων ελεφάντων δεν ξεπερνά τους 1.000.

Έτσι, όταν η 22χρονη influencer ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Instagram, αντί για τα συνήθη σχόλια θαυμασμού δέχθηκε «τσουνάμι» κριτικής, τόσο για τη συμπεριφορά της έναντι του παχύδερμου -το οποίο δεν φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενο που την είχε στην πλάτη του-, όσο και για την αδιαφορία της για την κατάσταση του συγκεκριμένου είδους.

Μετά την κατακραυγή, η Kafelnikova απάντησε μέσω του εργαλείου κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι «αν κάποιος δεν το γνωρίζει, κάνω φιλανθρωπική έργο εδώ και πολλά χρόνια και μία από τις τελευταίες δωρεές μου ήταν η οικονομική υποστήριξη σε ζώα και σε ντόπιους ανθρώπους του χωριού στο οποίο έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες. Είναι κρίμα που οι άνθρωποι το βλέπουν αυτό ως χυδαιότητα και όχι ως ομορφιά και αγάπη για τη φύση. Λατρεύω τα ζώα, λατρεύω τους ελέφαντες. Ελπίζω ο καθένας σας να ξυπνήσει μια αισθητική αγάπη για τη θέση μου και την ομορφιά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esprit Elephant (@esprit.elephant)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esprit Elephant (@esprit.elephant)