Σάλος! Ρωσίδα δασκάλα σε εκδήλωση για επιστροφή στο σχολείο… χόρεψε χορό της κοιλιάς! (Video)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν γονείς και μαθητές από τον χορό της κοιλιάς μιας δασκάλας σε εκδήλωση για την επιστροφή στο σχολείο στη Ρωσία.

Οι μαθητές σε όλη τη χώρα επέστρεψαν χθες στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε μια ημέρα που είναι γνωστή ως Ημέρα της Γνώσης και περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις.

Μια εκδήλωση όμως στο σχολείο 76 στη νοτιοανατολική πόλη Khabarovsk ξεσήκωσε αντιδράσεις, καθώς η δασκάλα, ντυμένη με ένα σουτιέν και μια μακριά αέρινη φούστα με σκίσιμο στο πλάι, άρχισε τον χορό της κοιλιάς.

Οι τοπικοί διευθυντές εκπαίδευσης φέρεται να «εξοργίστηκαν» από τον συγκεκριμένο χορό, ο οποίος παρουσιάστηκε μπροστά σε παιδιά ακόμη και 7 ετών, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Το τμήμα εκπαίδευσης σημείωσε ότι μια τέτοια παράσταση είναι απαράδεκτη και ακατάλληλη μπροστά σε παιδιά», ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, φέρεται να αμφισβητήθηκε ολόκληρο το εκπαιδευτικό έργο του συγκεκριμένου σχολείου.

Ο επικεφαλής του σχολείου «θα δώσει εξηγήσεις για τις ενέργειες της νεαρής δασκάλας», ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, προσθέτοντας ότι «μια σειρά από επίσημους ελέγχους θα γίνουν στο σχολείο».

Ορισμένοι χαρακτήρισαν «ακατάλληλη» την παράσταση, με κάποιον να αναρωτιέται: «Οι πατεράδες έβαλαν μαζί όλοι λεφτά για να πληρώσουν για αυτό το σόου;».

Άλλοι συνέκριναν τον χορό της κοιλιάς «με μια παράσταση σε τοπικό στριπτιζάδικο».

Η Tatyana Butskaya, επικεφαλής του Συμβουλίου των Μητέρων με έδρα τη Μόσχα, άσκησε κριτική στο βίντεο, λέγοντας ότι οι μαθητές θα έπρεπε να είναι εκείνοι για τους οποίους συζητάμε.

«Η σημερινή ημέρα είναι για τους μαθητές – η Ημέρα της Γνώσης -, δεν αφορά ακραίες συμπεριφορές», τόνισε.

«Οι νεότεροι μαθητές δεν καταλάβαιναν τίποτα. Οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να ντράπηκαν πολύ», συμπλήρωσε.

Πάντως για κάποιους γονείς, ο συγκριμένος χορός αποτέλεσε ένα καλωσόρισμα διαφορετικό από αυτό που γίνεται συνήθως. «Γιατί εκνευρίστηκαν κάποιοι τόσο πολύ», αναρωτήθηκε ένας γονιός. «Είναι προτιμότερο να έχεις μια γιορτινή παράσταση παρά μια στρατιωτική παρέλαση».

«Σε όλους άρεσε», υποστήριξε μια μητέρα.