Σάλος με το πιο τολμηρό νυφικό στον κόσμο (Photos)

Όλο και πιο περίεργα νυφικά σχεδιάζουν οι οίκοι μόδας προκειμένου να ικανοποιήσουν τις μέλλουσες νύφες που ζητούν κάτι διαφορετικό και να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Για να συμβαδίσουν λοιπόν, με τις απαιτήσεις των πελατών τους, οι σχεδιαστές παίρνουν τολμηρές αποφάσεις με τις νυφικές τους σειρές.

Βέβαια, τα τολμηρά fashion statements είναι πολύ δημοφιλή φέτος, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ γενναία για να φορέσετε αυτό το σέξι νυφικό.

Η ισπανική εταιρεία Pronovias, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει με μία νυφική φόρμα πολύ αποκαλυπτική. Το νέο νυφικό δημιούργησε ο σχεδιαστής Herve Moreau και χρειάστηκε 224 ώρες για να γίνει.

Φυσικά, ακόμη κι αν εσείς το επιλέξετε, δεν είμαστε σίγουροι αν ο παπάς θα σας επιτρέψει να εμφανιστείτε με αυτό το νυφικό, το οποίο είναι τελείως διάφανο με μερικά λουλούδια να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Το μοντέλο από την Ισπανία και τηλεοπτική παρουσιάστρια Κριστίνα Πεντρόκε παρουσίασε το νυφικό στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο Instagram.

Το ένδυμα έλαβε, όπως ήταν αναμενόμενο, ανάμικτες κριτικές, από τότε που δημοσιεύτηκε πριν από δύο ημέρες. Κάποιοι επέκριναν τον σχεδιαστή για το τόσο τολμηρό νυφικό. Ένας χρήστης του Instagram έγραψε: «Δεν μου αρέσει, δεν έχει την κομψότητα που πρέπει να έχει μια νύφη». Ένας άλλος συμφώνησε: «Δε θα αγοράσω το νυφικό μου από το Pronovias. Αυτό το νυφικό είναι πολύ χυδαίο, δεν καταλαβαίνω πώς μια εταιρεία όπως το Pronovias το έκανε αυτό, χάνει πολύ».