Σάκκαρη για Τσιτσιπά: Μου κάνει τη ζωή εύκολη ο Στέφανος

Ο αγώνας με τον Καναδά μόλις έχει τελειώσει και οι δύο κορυφαίοι Έλληνες τενίστες βγήκαν με χαμόγελο από το γήπεδο. Η εύκολη νίκη αλλά και κυρίως η χημεία που έχουν στο παιχνίδι τους, τους γέμισε με αισιοδοξία για τη συνέχεια, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις τους. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε πρώτος το λόγο: «Στοχεύουμε και οι δύο ψηλότερα από την 8η θέση. Είναι μεγάλη η χαρά μας που έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε εδώ και ο σημερινός αγώνας ήταν μία καλή εμφάνιση. Παίξαμε καλό παιχνίδι, δείξαμε μαχητικότητα και βγάλαμε κάτι καλό σαν ομάδα, πέρα από την εμφάνιση.»

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στην αγάπη για την Ελλάδα και το στόχο τους που είναι να την τιμήσουν με τις εμφανίσεις τους στο Τόκιο. «Στενοχωρηθήκαμε και οι δύο που χάσαμε στα μονά. Έχουμε, όμως, δουλέψει αρκετά, πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας, αγαπάμε πολύ την Ελλάδα και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε και να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να το κάνουμε.»

Και οι δύο στάθηκαν στη χημεία που έχουν μεταξύ τους, κάνοντας μάλιστα και τη σχετική πλάκα. Όταν η Μαρία άρχισε να λέει ότι… «το διασκεδάζουμε πολύ, είναι η χημεία μας», ο Στέφανος τη διέκοψε αστειευόμενος… «αυτή τη στιγμή μόνο εγώ και η Μαρία είμαστε εδώ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο» για να συνεχίσει η Σάκκαρη: «ταιριάζουμε παικτικά πάρα πολύ, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο μέσα στο γήπεδο. Για μένα είναι πάρα πολύ εύκολο να παίζω με τον Στέφανο μέσα στο γήπεδο, σου κάνει τη ζωή εύκολη», για να συμπληρώσει ο Στέφανος «το ίδιο εύκολο είναι και για μένα όταν παίζω με την Μαρία..»

Ο Τσιτσιπάς αγωνίστηκε στο διπλό, παρότι πριν είχε χάσει στο μονό Ανδρών και είχε αποκλειστεί από τον Γάλλο Ουμπέρ, έχοντας μάλιστα τραυματιστεί. Ο ίδιος δεν ήθελε να σταθεί πολύ στα όσα έγιναν, τονίζοντας ότι τώρα νιώθει καλά: «με ρώτησαν σε πόση ώρα θα είμαι έτοιμος κι εγώ είπα ότι ήθελα να βγω στο γήπεδο. Εγινε αυτό που έγινε, δεν μπορώ να το άλλαξω, αλλά εγώ ήθελα να παίξω. Όταν συνέβη το περιστατικό, πονούσα πάρα πολύ, αλλά τώρα νιώθω απολύτως καλά.»

Και κατέληξαν και οι δύο από κοινού: «Θα απολαύσουμε τη νίκη και από αύριο μαζί προπόνηση για τη συνέχεια…».