Ρωσίδα είχε την 5χρονη της κλειδωμένη σε διαμέρισμα γεμάτο κατσαρίδες και σκουπίδια..! (Video)

Σοκαρισμένες έμειναν οι αρχές της Ρωσίας όταν βρήκαν μία ημίγυμνη 5χρονη που δεν μπορούσε να μιλήσει, απίστευτα αδύνατη σε ένα διαμέρισμα γεμάτο κατσαρίδες και σκουπίδια.

Οι ντόπιοι έδωσαν στο κοριτσάκι το παρατσούκλι «Μόγλης». Η αστυνομία βρήκε τη μικρή σε διαμέρισμα της Μόσχα σε άθλια κατάσταση και οι εικόνες από τον τρόπο που ζούσε σοκάρουν.

Οι αρχές χρειάστηκαν ειδικές στολές για να προστατευτούν από τη βρωμιά και τη δυσωδία την ώρα που έκαναν έφοδο. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι δεν μπορούσαν να πιστέψουν την κατάσταση που βρισκόταν!

Το πάτωμα είχε σε όλη την έκτασή του λόφους από σκουπίδια, παλιά πράγματα, ρούχα. Οι τοίχοι ήταν καλυμμένοι με βρωμιά, ενώ στην κουζίνα κι ανάμεσα στους… τόνους σκουπιδιών στεκόταν ένα 5χρονο κοριτσάκι που έκλαιγε.

«Ένα 5χρονο κορίτσι στεκόταν κοντά στο παράθυρο της κουζίνας. Φορούσε ένα καπέλο, ένα T-Shirt και τίποτε άλλο. Απλά έκλαιγε, δεν υπήρχε πουθενά φαγητό και είχε παντού, μα παντού κατσαρίδες».

Οι γείτονες ανέφεραν πως η μητέρα του είχε φέρει πριν από πέντε χρόνια ένα μωρό, ωστόσο από τότε δεν το είδαν ξανά. Η μητέρα του έλεγε πως το έστειλε να ζήσει στην Ουκρανία με τους παππούδες του.

Το παιδί στην πραγματικότητα ήταν στο διαμέρισμα, αλλά οι αρχές πιστεύουν πως δεν είχε βγει έξω ποτέ.

Το κοριτσάκι ήπιε μέσα σε λίγα λεπτά δύο λίτρα νερό, ενώ απλά έβγαζε ήχους: «Το παιδί δεν ξέρει να μιλήσει, απλά βγάζει ήχους και δεν είναι εξοικειωμένο με τους άλλους ανθρώπους».

Η μητέρα όταν επέστρεψε στο σπίτι ήταν καλοντυμένη, ενώ αρνήθηκε κάθε κατηγορία.