Ρωσία: Εταιρεία διανέμει αεροπορικά γεύματα σε πολίτες που τους λείπουν τα ταξίδια…

Ρωσία: Εταιρεία διανέμει αεροπορικά γεύματα σε πολίτες που τους λείπουν τα ταξίδια…

Μια αεροπορική εταιρεία κάνει διανομή τα γεύματα που προσφέρει στις πτήσεις της στους στερημένους από τα ταξίδια πολίτες, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ρωσική αεροπορική εταιρεία Ural Airlines έχει ξεκινήσει να κάνει διανομές το μενού που προσφέρει στις πτήσεις της στους στερημένους, λόγω του κορονοϊού, από ταξίδια Ρώσους, που νοσταλγούν τις γεύσεις αυτές και την εμπειρία της πτήσης.

Η εταιρεία κάνει διανομές τα γεύματα αυτά σε πελάτες της στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη και στο Εκατερίνενμπουργκ και όπως υποστηρίζει η πρωτοβουλία της αυτή αποσκοπεί στο να δώσει στους πολίτες «τη γεύση του ταξιδιού χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το σπίτι τους».

«Τα πάντα είναι όπως μέσα στο αεροπλάνο, εκτός από την θέα», ανέφερε στη σελίδα της στο Instagram η εταιρεία.

Η Ρωσία έχει κλείσει τα σύνορά της για τους ξένους και έχει καθηλώσει όλες τις διεθνείς πτήσεις εκτός από εκείνες για τον επαναπατρισμό των Ρώσων ή ξένων υπηκόων με προορισμό την χώρα καταγωγής τους.

Πολλοί Ρώσοι είναι κλεισμένοι επί εβδομάδες μέσα στα σπίτια τους βγαίνοντας έξω μόνο για να αγοράσουν τρόφιμα ή φάρμακα, να πετάξουν τα σκουπίδια ή να πάνε βόλτα τον σκύλο τους.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες διανομής τροφίμων εξακολουθούν να λειτουργούν και οι κάτοικοι μεγάλων πόλεων τις τιμούν και με το παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/B_kApa-K4P8/?utm_source=ig_embed

Η Ural Airlines προσφέρει τα τυπικά γεύματα των αεροπορικών εταιρειών με επιλογή: κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι μαζί με ντοματοχυμό, χυμό πορτοκάλι ή μήλο. Το γεύμα μάλιστα παραδίδεται στον δίσκο που χρησιμοποιεί στις πτήσεις της.

Στη Μόσχα η διανομή ενός γεύματος με κοτόπουλο της business class κοστίζει 14,5 ευρώ και ενός της οικονομικής θέσης 6,67 ευρώ.

Πτώση κατά 92% στην πληρότητα των πτήσεων

H πληρότητα των πτήσεων στη Ρωσία έπεσε τον περασμένο μήνα κατά 92%, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Ρωσική Ένωση Αερομεταφορών.

Σήμερα η χώρα κατάγραψε ημερήσια αύξηση ρεκόρ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 114.431.

Ο αριθμός των νεκρών από την covid-19 ανέρχεται σε 1.169.

Η αύξηση αυτή καταγράφεται μια ημέρα μετά την δήλωση του πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και ότι θα αποσυρθεί προσωρινά προκειμένου να αναρρώσει.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ