Ρωσία: «Επίθεση με εκρηκτικά στη λιμουζίνα του Πούτιν» – Άγνωστο το πότε συνέβη…

«Ηλιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε επίθεση», αναφέρει ένας λογαριασμός στο Telegram και διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν την ανάρτηση.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό General SVR, το περιστατικό δεν έγινε σήμερα, ενώ ο πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρεται ότι είναι καλά στην υγεία του.

Συγκεκριμένα, η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει πως στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο ήταν μέρος αυτοκινητοπομπής, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστά τροχό και βγήκε πυκνός καπνός.

Το αυτοκίνητο -όπως αναφέρει η ανάρτηση- μετέφερε με ασφάλεια και σώο τον Πούτιν σώος, αλλά υπήρξαν πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του Ρώσοι προέδρου.

Το General SVR, όπως αναφέρει η DailyMail, είναι ένα ρωσικό κανάλι Telegram που δημοσιεύει τακτικά υποτιθέμενες εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Πούτιν και το Κρεμλίνο.

Τι αναφέρει η ανάρτηση στο Telegram
Σύμφωνα με το κανάλι στο Telegramο Πούτιν ταξίδευε πίσω στην επίσημη κατοικία του σε απροσδιόριστη ημερομηνία σε μια αυτοκινητοπομπή εν μέσω βαθιών φόβων για την ασφάλεια.

Αυτό περιελάμβανε πέντε θωρακισμένα αυτοκίνητα, με τον Πούτιν να βρίσκεται στο τρίτο όχημα της πομπής.

«Στο δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο της συνοδείας μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας προχώρησε χωρίς να σταματήσει και στο αυτοκίνητο του Πούτιν ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό ακολουθούμενος από πυκνό καπνό.

Το αυτοκίνητο του Πούτιν παρά τα προβλήματα με τον έλεγχο βγήκε από το σημείο της επίθεσης για να φτάσει στην ασφάλεια στην κατοικία του Ρώσου προέδρου

Στη συνέχεια, η σορός ενός άνδρα βρέθηκε στη θέση του οδηγού στο ασθενοφόρο, το οποίο εμπόδισε το πρώτο αυτοκίνητο από την αυτοκινητοπομπή», αναφέρει μεταξύ άλλων στα ρωσικά το General SVR.