Ρούχα με το κιλό..

Οι πρώτες επιχειρήσεις προσαρμοσμένες στις νέες τραγικές οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η χώρα άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Το πρώτο κατάστημα που πουλάει ρούχα με το κιλό έκανε την εμφάνιση του στην Κύπρο. Οι καταναλωτές εδώ δεν ρωτάνε πόσο πάει το φόρεμα ή το παντελόνι αλλά πόσο πάει το κιλό τα ρούχα..

Η ιδέα της πώλησης ρούχων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης είναι αρκετά διαδεδομένη και πετυχημένη στο εξωτερικό και κυρίως τα τελευταία χρόνια που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολλές χώρες.

Σε χώρες όπως η Αμερική, Βρετανία, Ιταλία κτλ , τα καταστήματα πώλησης ρούχων με το κιλό, μεταχειρισμένων ή και ενοικίασης ρούχων είναι αρκετά διαδεδομένη.

Το πρώτο κατάστημα τους είδους αυτού άνοιξε στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή Λακατάμιας, ενώ την πρωτότυπη ιδέα για τα κυπριακά δεδομένα του Κώστα Παπαϊωάννου αναμένεται ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι καθώς οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας έχουν αλλάξει τα δεδομένα για όλους σχεδόν τους πολίτες.

Το κατάστημα του κ. Παπαϊωάννου μετρά λίγες μέρες και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο η ιδέα του.  Οι καταναλωτές έχουν σφίξει πλέον τα ζωνάρια τους και τα καταστήματα πώλησης ρούχων με το κιλό αναμένεται να αποτελέσουν μια διέξοδος όσον αφορά το ντύσιμο τους, αλλά και μια επικερδής επιχείρηση στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Κύπρος.

Και  ειδικά την περίοδο αυτή που πολλές επιχειρήσεις ενδύσεις και υπόδησης έχουν βάλει ήδη λουκέτο , ενώ αρκετές έχουν προχωρήσει και σε μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Οι τιμές στο κατάστημα κυμαίνονται αναλόγως το προϊόν από 15-25 ευρώ το κιλό, ενώ τα ενδύματα τους προέρχονται από χώρες όπως η Βρετανία, Ισπανία,  Γαλλία και Ιταλία.