Ροζ Υπερπανσέληνος στο Σκορπιό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ροζ Υπερπανσέληνος στο Σκορπιό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η υπέρ πανσέληνος του Σκορπιού, σηματοδοτεί την έναρξη ενός δυναμικού χρόνου ανανέωσης .

Σήμερα,  26 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί μια υπερπανσέληνος στις 7 μοίρες του Σκορπιού. Ο Σκορπιός, γνωρίζει πολύ καλά, πως η αλλαγή είναι η μοναδική σταθερά στη ζωή.

Γνωρίζοντας αυτό, μας δίνει την επιλογή….να αντισταθούμε σ’ αυτήν την αναπόφευκτη δύναμη της φύσης, ή να παραδοθούμε σ’ αυτήν, προσφέροντας στη ζωή μας, διαρκή ανανέωση. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο για το σταθερό υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού να εγκαταλείψει και να προχωρήσει.

Κι αυτή τη στιγμή… μπορεί κι εμείς να είμαστε κολλημένοι και στάσιμοι. Από τις παλιές μνησικακίες μέχρι τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες μας, αυτή η πανσέληνος, εκθέτει κάθε συναισθηματικό βάρος που σέρνουμε πίσω μας και μας καλεί να το αφήσουμε μια για πάντα.

Μας καλεί επίσης να εγκαταλείψουμε την ανάγκη μας να ελέγχουμε ανθρώπους και καταστάσεις. Φυσικά, με τον Ήλιο στον σταθερό γήινο Ταύρο, αυτό ευκολότερα λέγεται παρά γίνεται! Γιατί ακόμη κι αν είμαστε έτοιμοι να αποδεχθούμε την αλλαγή, υπάρχει ένα κομμάτι μας που εξακολουθεί να αντιστέκεται σ’ αυτήν – και να μην θέλει να ξεβολευτεί από τη ζώνη άνεσής του.

Όμως μια σύνοδος Ήλιου/Ουρανού (ακριβώς στις 30 Απριλίου) θα καταστήσει αδύνατη την προσκόλλησή μας σε μια ρουτίνα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει απροσδόκητες αλλαγές στις καταστάσεις της ζωής μας ή μια ξαφνική αλλαγή πορείας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ωστόσο, πως ο Ουρανός λειτουργεί λιγάκι σαν μπαλαντέρ: Μας ωθεί να ξεκολλήσουμε…αλλά όχι πάντα με τον τρόπο που θα θέλαμε.

Η υπέρ πανσέληνος του Σκορπιού, σηματοδοτεί την έναρξη ενός δυναμικού χρόνου ανανέωσης .

Ακόμα κι έτσι όμως, θα συναντήσουμε κάποια εμπόδια γύρω από αυτήν την πανσέληνο. Αυτό συμβαίνει επειδή… καθώς το φεγγάρι του Σκορπιού κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο, ενεργοποιεί ξανά το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, του Φεβρουαρίου.

Ακριβώς όπως τότε… έτσι και τώρα, αντιμετωπίζουμε την πρόκληση του σχεδιασμού και της προετοιμασίας για το μέλλον, ενώ πολλές βασικές λεπτομέρειες παραμένουν στον αέρα. Και καθώς το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού θα επαναληφθεί τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, αυτή η ένταση δεν θα καταλαγιάσει σύντομα. Ευτυχώς, ο Ήλιος και ο Ουρανός ενώνονται από την Αφροδίτη, τον Ερμή και τη Μαύρη Σελήνη (Λίλιθ) στον Ταύρο.

Αυτός ο συνδυασμός μας φέρνει στα συγκαλά μας, βοηθώντας να παραμείνουμε προσγειωμένοι και παρόντες σε όλες τις αλλαγές του Ουρανού.

Αφιερώστε λίγο χρόνο κάτω από αυτήν την πανσέληνο για να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας, να απολαύσετε τις απλές απολαύσεις και να συντονιστείτε με την άγρια σοφία της. Να γνωρίζετε πως αυτή τη στιγμή, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Πράγματι, ο μετασχηματισμός είναι ήδη σε εξέλιξη…αλλά με τον ανάδρομο Πλούτωνα – τον κυβερνήτη του Σκορπιού- σ’ αυτήν την πανσέληνο, μπορεί να χρειαστεί λίγο διάστημα, πριν αυτές οι αλλαγές γίνουν ορατές με γυμνό μάτι. Οι επόμενοι πέντε μήνες (27 Απριλίου-6 Οκτωβρίου) θα αφορούν περισσότερο τον εσωτερικό μας μετασχηματισμό. Γι’ αυτό σκάψτε βαθιά μέσα σας κι εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Τελικά, η μεταμόρφωσή σας θα ολοκληρωθεί και θα είναι ένα όμορφο θέαμα.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε, Κριοί; Αυτή η πανσέληνος έχει μια κρυφή υποψία πως η μόνη απάντηση είναι… τον εαυτό σας. Αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος για να ζήσετε τη ζωή σας. Είναι αλήθεια βέβαια, πως δεν μπορείτε να προβλέψετε ή να ελέγξετε τι θα κάνουν οι άλλοι. Ωστόσο, κάποιες φορές, αξίζει να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας!

Ταύρος

« Ή εξελίσσεσαι ή πεθαίνεις»! Αυτός είναι ο νόμος της φύσης και των σχέσεων Ταύροι. Είστε διαφορετικό άτομο σ’ αυτήν την πανσέληνο από ότι ήσασταν πριν από ένα χρόνο, ένα μήνα ή ακόμα και μια εβδομάδα. Και πιθανόν το ίδιο να συμβαίνει και με τους αγαπημένους σας. Συνδεθείτε μαζί τους, όπως είστε τώρα…όχι όπως κάποτε.

Δίδυμοι

Οι παλιές συνήθειες δύσκολα πεθαίνουν Δίδυμοι. Όμως κάποια στιγμή, ορισμένες συνήθειες γίνονται απλά, μη βιώσιμες. Και σ’ αυτό το σημείο θα βρεθείτε, σ’ αυτήν την πανσέληνο. Οτιδήποτε αποστραγγίζει τη ζωτική σας ενέργεια ή θέτει σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική σας υγεία, πρέπει να φύγει. Αυτό περιλαμβάνει οποιονδήποτε αρνητικό μονόλογο ή περιοριστικές πεποιθήσεις.

Καρκίνος

Πού ακριβώς ταιριάζετε Καρκίνοι; Σε αυτήν την πανσέληνο, μπορεί να μην είναι εκεί που νομίζετε. Ενώ είχατε την αίσθηση πως ανήκατε σε ορισμένες ομάδες στο παρελθόν, ίσως να μην αισθάνεστε πλέον άνετα να μοιράζεστε τον εαυτό σας σε αυτούς τους χώρους. Αξίζετε μια κοινωνική ομάδα όπου μπορείτε να ενσωματωθείτε καλύτερα.

Λέων

Τα ήρεμα νερά κυλάνε βαθιά Λέοντες – αλλά τα παγωμένα κυλάνε βαθύτερα. Και οι πιθανότητες είναι πως έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αφήσατε τα συναισθήματά σας ελεύθερα. Γι’ αυτό ό, τι συναισθήματα φέρνει αυτή η πανσέληνος στην επιφάνεια για σας, είναι πιθανότατα η κορυφή του παγόβουνου. Μην φοβάστε να κάνετε μια μεγάλη βουτιά.

Παρθένος

Είναι πράγματι όλα θέμα θέλησης Παρθένοι; Ενώ υπάρχει κάποια αλήθεια στο ότι δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα, είναι αδύνατο να ελέγχετε κάθε στοιχείο του περιβάλλοντός σας. Κι αυτό πιθανώς είναι καλό. Αυτή η πανσέληνος σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε το χάος και να δημιουργήσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τις ανεξέλεγκτες δυνάμεις της φύσης.

Ζυγός

Όλα πρέπει να φύγουν Ζυγοί! Σ’ αυτήν την πανσέληνο, αισθάνεστε την επιθυμία να καθαρίσετε από ανεπιθύμητα ή περιττά πράγματα. Και δεν είναι μόνο τα πράγματα που αφήνετε, αλλά απελευθερώνετε επίσης την ενέργεια και τα συναισθήματα που έχετε επενδύσει σ’ αυτά. Λάβετε υπόψη ωστόσο, ότι τα σκουπίδια σας… μπορεί να είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου.

Σκορπιός

Δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας, Σκορπιοί…επειδή αυτή η πανσέληνος θα μοιάζει με ανώμαλη διαδρομή. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσουν σκαμπανεβάσματα… και ο/η σύντροφό σας θα εκφράζεται με απρόβλεπτους τρόπους. Οι αλλαγές μάλιστα που κάνει στη ζωή του/της….μπορεί να αλλάξουν και τη δική σας ζωή. Το ερώτημα είναι, πώς να στηρίξετε το ταξίδι τους…. χωρίς να θυσιάσετε το δικό σας.

Τοξότης

Ελέγξτε την νοοτροπία σας Τοξότες. Αν αυτή η πανσέληνος κάνει αυτό που θέλει, δεν θα διατηρήσετε τους ρυθμούς σας για πολύ. Αυτήν τη στιγμή, οι περισπασμοί και οι διαταραχές καθιστούν δυσκολότερη την παραμονή σας σε έναν κανονικό ρυθμό. Ενώ όμως δεν μπορείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε…μπορείτε να ελέγξετε τη νοοτροπία σας. Αξιοποιήστε την εσωτερική σας δύναμη, για να βρείτε καινοτόμες, εφαρμόσιμες λύσεις.

Αιγόκερως

Το μέλλον δεν είναι εγγυημένο, Αιγόκεροι. Και δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε πώς θα ανταποκριθείτε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, μέχρι να τις βιώσετε πραγματικά. Ακόμα και σ’ αυτήν την πανσέληνο, κάνετε ό, τι μπορείτε για να σχεδιάσετε και να προετοιμαστείτε. Πρέπει να αποδεχτείτε όμως, πως υπάρχουν ορισμένες μεταβλητές, που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Γι’ αυτό αναλάβετε την ευθύνη γι’ αυτές που μπορείτε.

Υδροχόος

Αν αποφασίσετε πως θέλετε κάτι πάρα πολύ Υδροχόοι, κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει. Τι γίνεται όμως αν η καρδιά σας δεν συμφωνεί πλέον; Τότε συμφωνείτε να εγκαταλείψετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σ’ αυτήν την πανσέληνο… και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ακολουθήσει ένα νέο μονοπάτι.

Ιχθύες

Οι σκέψεις γίνονται πράξεις Ιχθύες. Κι αυτά που πιστεύουμε (συνειδητά ή όχι) έχουν πραγματικές συνέπειες στη ζωή μας και στον κόσμο που μας περιβάλλει. Έτσι σ’ αυτήν την πανσέληνο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τις δικές σας πεποιθήσεις και να σκεφτείτε αν σας βοηθούν ή σας βλάπτουν. Τιμήστε τον εαυτό σας απελευθερώνοντας ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον.