ΡΙΚ: Καθυστερούν τα “σόου’ λόγω ψύλλων, σκουληκιών και ποντικιών…..

Σκουλήκια, ψύλλους και χαριτωμένα ποντικάκια έκρυβε το πάτωμα του ιστορικού πρώτου τηλεοπτικού στούντιο του ΡΙΚ, στο οποίο γίνονταν από το 1957 και οι πρώτες παραγωγές.

Στο ίδιο στούντιο, γίνονται όλα αυτά τα χρόνια, διάφορα ζωντανά και οπτικογραφημένα προγράμματα αλλά και οι θεατρικές τότε θρυλικές παραγωγές.

Μόνο που οι εργασίες συντήρησης ή και αναβάθμισης του συγκεκριμένου στούντιο γίνονταν κατά καιρούς άτακτα και χωρίς συνολική επίλυση των προβλημάτων, με αποτέλεσμα ο κόμπος να φτάσει στο χτένι… Για δεκαετίες τα προβλήματα αυξάνονταν.

Μάθαμε ότι υπήρξαν και καταγγελίες εργαζομένων αλλά…. Έτσι όταν αποφάσισαν να ξηλώσουν το μισό μέρος του στούντιο, φτιαγμένο από ξύλινο δάπεδο το τί βρήκαν από κάτω δεν περιγράφεται.!

Σκουλήκια, ψύλλους και χαριτωμένα ποντικάκια να κάνουν πάρτι και να τρέχουν από δω κι από κει……Εκ θεμελίων η ανακαίνιση. Χιλιάδες και τα ευρώ….. και πάλι!

Αρκετά και τα ερωτήματα βέβαια: Γιατί τόσα χρόνια κανένας από τους Διευθυντές Τηλεόρασης, Διευθυντές Στήριξης και οποιονδήποτε άλλον αρμόδιο, δεν προχωρούσαν στις απαραίτητες επιδιορθώσεις; Και γιατί όλοι οι ανώτεροι αδιαφορούσαν, παίζοντας με την υγεία όσων καθημερινά και επί ώρες εργάζονταν σε αυτό το στούντιο;

Πού ξοδεύονταν τα λεφτά που κάθε χρόνο, αναλογούσαν για την κάθε εκπομπή;

Καμία απάντηση και κανένας υπεύθυνος. Όπως άλλωστε συμβαίνει σε αυτόν τον καημένο το τόπο δεκαετίες τώρα. Γιατί το ΡΙΚ  έπρεπε να αποτελεί εξαίρεση;

Αποτέλεσμα του….. θησαυρού, που έκρυβε το Στούντιο 2 λοιπόν, αλλά και των εργασιών που πρέπει να γίνουν, ίσως καθυστερήσουν και οι πρεμιέρες προγραμμάτων, όπως το “ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ” και “ΜΑΖΙ στο ΡΙΚ” τα οποία καθημερινά παρουσιάζονταν από εκεί.

Και όχι τίποτα άλλο…. ανησυχούμε μήν προλάβει στην πρεμιέρα του “ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ”, να παρουσιαστεί και ο “Σουλτάνος” του ΡΙΚ Τάσος Τρύφωνος, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Για να κάνει το σόου του και να αλωνίσει, όπως κάνει άλλωστε κυρίως τον τελευταίο καιρό.!

Άντε, τελειώστε άρον άρον ότι έχετε να κάνετε. Μην καθυστερείτε. Έχουμε σόου και αυτοκρατορίες να στήσουμε με το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Μην τους χαλάσουμε το όνειρο ζωής….