ΡΙΚ: Αλλαγές στα debates – Δεν μπορεί να παρευρεθεί ο Χριστοδουλίδης

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του ΡΙΚ, διαφοροποιείται το πρόγραμμα των debates , που καθορίστηκαν μεταξύ των Υποψήφιων για την Προεδρία της Δημοκρατίας .

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το ΡΙΚ επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα σε σχέση με τα debates που έχει προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο:

1. Λόγω της απουσίας του κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη στο εξωτερικό δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί σε ένα από τα debates στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στις 8 Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτό στάληκε την Τρίτη 9 Αυγούστου νέος προγραμματισμός των debates σε όλους τους υποψηφίους προέδρους.

2. Χθες Τετάρτη 10 Αυγούστου το επιτελείο του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη μας πληροφόρησε ότι τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται σε περιοδεία σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου και θα παρουσιάζει το προεκλογικό του πρόγραμμα και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε κανένα debate τον Σεπτέμβριο.

Με βάση τα πιο πάνω αποστέλλεται νέος προγραμματισμός σήμερα για τη σύνθεση των debates.

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι το ΡΙΚ έγκαιρα και μετά τη συμφωνία όλων των υποψηφίων για συμμετοχή τους σε από κοινού debates οργάνωσε τις τηλεμαχίες για να δώσει στον κυπριακό λαό τη θέση και το πρόγραμμα των υποψηφίων με διάλογο αλλά και αντίλογο και αυτό θα συνεχίσει να κάνει καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.