Ρεκόρ για το αεροδρόμιο Λάρνακας

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, την Παρασεκυή, 7 Ιουλίου εξυπηρετήθκαν 180 πτήσεις, απογειώσεις και προσγειώσεις εντός 24 ώρων.

Παρόλες τις τεράστιες προσπάθειες όλων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, αστυνομικών, προσωπικού ελεγχου εισητηρίων, στο τμήμα εξυπηρέτησης ατόμων με δυσκολίες στη κίνηση όπου καταβάλλουν υπερανθρωπες προσπάθειες πολλές φορές για να εξυπηρετήσουν άτομα που έχουν πραγαμτική ανάγκη, εντούτοις κάποια προβλήματα υπήρξαν.

Όπως παράδειγμα στον έλεγχο διαβατηρίων καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να έχουν όπως όλες οι χώρες, έλεγχο διαβατηρίων ΜΟΝΟ για Κύπριους. Να μην χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά με τις ώρες. Γιατί δυστυχώς εκεί είναι ανεξέλεγκτα. Ευρωπαικά διαβατήρια και μη, μπαίνουν σε μία σειρά. Έπρεπε να υπάρχει κάποιος εκεί ούτως ώστε οι επιβάτες να μπαίνουν στη σειρά που πρέπει και να μην συμβαίνει αυτό.

Στον έλεγχο ασφαλέιας επίσης, δεν γίνεται να περνάς από έλεγχο τις αποσκευές σου και μετά να σου λέει ΣΤΟΠ να περάσει το πλήρωμα και να περιμένεις άλλη τόση ώρα. Σε όλες τις χώρες υπάρχει ειδική διαρρύθμιση από όπου περνούν τα πληρώματα και υπάλληλοι αεροδρομίου ξεχωριστά.

Επίσης στην αναμονή αποσκευών, τώρα το καλοκαίρι ο χρόνος αναμονής είναι πολύ μεγάλος.

Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα δούν οι αρμόδιοι γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι ακόμα πιο απαιτητικοί και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξει χάος και καθυστερήσεις.