«Ραλίστας» ο 28χρονος – Οδηγούσε με 186χλμ και χωρίς άδεια και ασφάλεια

«Ραλίστας» ο 28χρονος – Οδηγούσε με 186χλμ και χωρίς άδεια και ασφάλεια

Πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, εντοπίστηκε χθες να οδηγεί με ταχύτητα 186ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30 χθες το μεσημέρι, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού παρά τη Μεννόγια, ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 28χρονος.

Το εν λόγω όχημα, κινείτο με ταχύτητα 186ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγούσε χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου και χωρίς άδεια οδήγησης.

Ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης – Πρόκληση οδικής σύγκρουσης

Γύρω στις 7.20 χθες το απόγευμα, στον παλαιό δρόμο Πάφου – Τίμης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 54χρονη, έχοντας ως επιβάτη 78χρονη.

Ακολούθως, το δεύτερο όχημα, συγκρούστηκε με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος. Μετά τη σύγκρουση, ο 50χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ τον ακολούθησαν πολίτες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή όπου εντόπισαν τον εν λόγω οδηγό. Στον 50χρονο διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος για αλκοόλης με ένδειξη 148 μg℅ αντί 22 μg℅ και οδηγήθηκε στην Τροχαία Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 104μg℅. Ο 50χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η 78χρονη, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.