Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Ταυτοποιήθηκε 43χρονος ύποπτος

Νέα ανατροπή παίρνει η υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Νεότερες πληροφορίες για την έρευνα αναφέρουν πως 13 χρόνια μετά, ταυτοποιήθηκε από την βρετανική αστυνομία ένας ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Ένας 43χρονος Γερμανός, ο οποίος ζούσε στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2007, είναι πλέον ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία αγνοείται από το 2007.

Ο νέος ύποπτος, ο οποίος βρίσκεται σε φυλακή στη Γερμανία για άλλο αδίκημα, φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη μικρή Μαντλίν τον Μάιο του 2007.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν απευθύνει έκκληση για πληροφορίες για το βαν του 43χρονου, αλλά και για μία Jaguar που άνηκε στον ύποπτο και την μεταβίβασε σε κάποιον άλλον, μία μόλις ημέρα μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν.

«Ο 43χρονος βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνάς μας, γι ‘αυτό κάνουμε αυτήν την έκκληση, για να μας βοηθήσετε με αυτήν την έρευνα, να αποδείξουμε ή να διαψεύσουμε τη συμμετοχή του», ανέφερε ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.