Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση «ομαδικού βιασμού» – Χειροπέδες στη 19χρονη

Ανατροπή, με ραγδαίες εξελίξεις στη πολύκροτη υπόθεση «ομαδικού βιασμού» 19χρονης βρετανίδας, από 12 ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 19χρονη άλλαξε τη μαρτυρία της παραδεχόμενη ότι η καταγγελία της περί βιασμού ήταν ψευδής. Ομολόγησε ότι η ίδια τους προσκάλεσε και αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη και προέβη στην σχετική καταγγελία.

H Αστυνομία συνέλαβε τα ξημερώματα τη 19χρονη Βρετανίδα , για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης, καταγγέλλοντας «φανταστικό αδίκημα» και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Μετά από την ολική ανατροπή στην υπόθεση, οι  επτά ισραηλινοί οι οποίοι τελούσαν υπό κράτηση για την υπόθεση, αναμένεται να αφεθούν εντός της ημέρας ελεύθεροι.

Νωρίτερα η ισραηλινή εφημερίδα Times of Israel, είχε μεταδώσει ανακοίνωση του δικηγόρου των επτά υπόπτων Yaslovitzh, σύμφωνα με την οποία οι αρχές φαίνεται να στρέφουν τώρα την προσοχή τους στην Βρετανή που έκανε την καταγγελία. “Όπως είχα πει παντού, δεν υπήρξε βιασμός στην Κύπρο”, είπε.

“Οι νέοι που πήγαν διακοπές στην Κύπρο οι οποίες μετατράπηκαν σε εφιάλτη, θα επιστρέψουν στα σπίτια τους σήμερα. Όλοι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους και στις οικογένειές τους. Η κυπριακή αστυνομία διενήργησε μια επαγγελματική και διεξοδική έρευνα”, είχε αναφέρει στην δήλωσή του ο Nir Yaslovitzh.