Ρέμος: «Κοιμόμουν έναν χρόνο στο καναπέ. Έλεγα δεν υπάρχει αύριο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή! – Γιατί αποκάλεσε “μαλ…” τον Θέμο Αναστασιάδη; – Τι λέει για τον Νότη Σφακιανάκη; – Η ανατρεπτική παράσταση που σχεδιάζει με την Άννα Βίσση!

Τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή επισκέφθηκε τη νύχτα της Δευτέρας ο Αντώνης Ρέμος και μίλησε ανοιχτά για όλους και όλα.

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει ιδιαιτερότητες

Για την πρόσφατη κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη, ο Αντώνης; Ρέμος είπε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. ιδιαιτερότητες έχει το παιδί. ήταν αστοχία του. Δεν μπορείς να λες υποκριτές αυτούς που είναι χριστιανοί”.

Ο τραγουδιστής έδειξε και το πρόσφατο τατουάζ με την Παναγία που έκανε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τον Όμορφο Κόσμο.

Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του

Συγκλονιστική είναι η αφήγηση του Αντώνη Ρέμου για τα προβλήματα που απέκτησε μετά την ενασχόλησή του με την ομάδα του Ηρακλή.

“Τις δύσκολες στιγμές μου τις αντιμετώπισα προσευχόμενος. Εκεί που έλεγα δεν υπάρχει αύριο για μένα, κοιμάμαι σήμερα και δεν ξέρω αύριο πώς θα σηκωθώ…

Θέλω να κλείσω γρήγορα τα μάτια μου και να δω αύριο τι θα γίνει. Κοιμόμουν για τουλάχιστον ένα χρόνο σε ένα καναπέ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου, με έπνιγε! Με έπιανε ο ύπνος μόνο στον καναπέ.

Ξυπνούσα το πρωί και έβλεπα 50 αναπάντητες κλήσεις. Φοβόμουν και έλεγα τώρα πάμε…”.

Γάμος και παιδί

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι το παιδί είναι μια ωραία φυσιολογική εξέλιξη, αλλά για το γάμο ούτε λόγος! “Παντρεύτηκες γιατί είσαι μαλα…!”, είπε στον Θέμο.

Η συνεργασία με την Άννα Βίσση

Κάτι ανατρεπικό φαίνεται ότι ετοιμάζουν Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση για τον ερχόμενο χειμώνα: “Θα τολμήσουμε να κάνουμε κάτι πολύ ξεχωριστό.

Μια μουσική παράσταση. Δεν θα είναι μπουζούκια. Θα είναι 10 με μία, παράσταση, χωρίς γαρύφαλλα”.
Πηγή: Zappit.gr