Π. Χριστοδούλου: Ως Εθνική έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Πάμπος Χριστοδούλου σε Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ανδόρα δήλωσε:

“Έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη”, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού, ο οποίος όμως σε αρκετές περιπτώσεις τόνισε πως η αποστολή της ομάδας μας κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην ανάγκη για μαζική παρουσία του κόσμου.

Όπως έγινε γνωστό στην Συνέντευξη Τύπου, κλήθηκε στην Εθνική ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης της Νέας Σαλαμίνας ,αντί του Χάρη Κυριάκου που ένιωσε ενοχλήσεις στην χθεσινή προπόνηση ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ως Εθνική έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη, θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό στη συνέχεια. Θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για εμάς αν είχαμε βαθμολογικό κέρδος από τους δύο προηγούμενους αγώνες μας, όμως όλοι αντιλαμβάνονται πως η ομάδα έχει μπει σε ένα καλό δρόμο. Αυτό όμως που πρέπει να έχουν όλοι υπόψη είναι πως δεν γίναμε ξαφνικά μεγάλη ομάδα, πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και να δώσουμε στο γήπεδο το 100%».

Για τον κόσμο, ο κ. Χριστοδούλου τόνισε:
«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία τους με το Ισραήλ. Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο κόσμο να έρχεται για τη δική μας Εθνική. Θέλουμε και αύριο να έρθουν για να τους δώσουμε τη χαρά και αυτή τη φορά το χειροκρότημα να μην είναι απλά για την προσπάθεια αλλά και για το αποτέλεσμα”.

Σχολιάζοντας τα αγωνιστικά προβλήματα μετά από ερώτηση, ανέφερε:
«Σε κανένα προπονητή δεν αρέσει να έχει αγωνιστικά προβλήματα. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει σε όλους τους αγώνες μας. Ο Μακρίδης ήρθε με πρόβλημα τραυματισμού, ο Χάρης Κυριάκου ένιωσε μια ενόχληση στην χθεσινή προπόνηση και δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του και για αυτό καλέσαμε τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη ενώ το ευχάριστο είναι πως είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Μυτίδης και πιστεύω πως θα είναι στη διάθεση μας».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την ομάδα της Ανδόρας, ο κ. Χριστοδούλου είπε:

“Έχουμε δει να συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις σε αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, απέναντι σε μια ομάδα η έχει πολύ καλή μεσοαμυντική οργάνωση και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Χρειάζεται πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση για να καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη σαν ομάδα”.