Π.Υ: Προληπτική εκκένωση πολυκατοικίας λόγω πυρκαγιάς

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ηςΜαρτίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 14ης Μαρτίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 39 κλήσεις για βοήθεια ,25 πυρκαγιές , 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Στις 03.20 το πρωί, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μπαράκι στην γωνία των οδών Στασάνδρου και ΆννηςΚομνηνής, στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου και ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως’Λοχία Σπύρου Τταντή’ για βοήθεια με συνολικά 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.48.

Από την πυρκαγιά ο χώρος αναψυχλης και το περιεχόμενο του υπέστηκαν εκτεταμένες ζημιές. Δεν ήταν σε λειτουργία την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς.

Έγινε προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας από την Αστυνομία πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας δεν είχαν επηρεαστεί.

Επίσης στις 15.33 λήφθηκε κλήση από αστυνομία γιαβοήθεια σε έρευνα 2 ελλείπων προσώπων στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού. Ομάδατης πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και υπεύθυνο αξιωματικό ανταποκριθήκαν στην βοήθεια. Τα 2 άτομα ανευρέθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 16.50 στον παλιό δρόμο Πάφου- Λεμεσού παρά το Πισσούρι και παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Ακολούθως διαμετακομίστηκαν από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου για εξετάσεις.