Π. Τατσόπουλος: Κοτζαμπάσηδες της Κεντροαριστεράς Βενιζέλος και Κουβέλης

«Η ενότητα της Κεντροαριστεράς κολλάει στους κοτζαμπάσηδες, στο Βενιζέλο και στον Κουβέλη», σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «είναι προβληματικό πώς τα μαγαζιά θα συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους μαγαζάτορες και θα αποφασίσουν να ενωθούν, χωρίς να νιώσει κανείς ότι είναι ριγμένος».

Σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο, η συγκεκριμένη διαδικασία ξεκίνησε χθες με την ομιλία του Σπύρου Λυκούδη. Ο ανεξάρτητος βουλευτής εκτίμησε πάντως ότι θα είναι δύσκολη και επώδυνη.

«Τραγικό λάθος που ο Άρειος Πάγος επέτρεψε στη Χ.Α. να κατέβει στις εκλογές»

Αναφορικά με τις ακρότητες που καταγράφηκαν χθες στη Βουλή με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε πως «έχουν αποθρασυνθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρούν πως τους έχει νομιμοποιήσει και τους έχει δικαιώσει», ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες «παραστάσεις».

«Ήταν τραγικό λάθος ότι ο Άρειος Πάγος τους επέτρεψε να κατέβουν στις εκλογές. Έπαιξαν πολύ το χαρτί της θυματοποίησης, κυρίως μετά τις δολοφονίες στο Ν. Ηράκλειο, των δικών τους και το δρέψανε στην κάλπη, αυτό ότι είναι μια σκευωρία», πρόσθεσε.