Πώς να δείτε εαν ένα Pokémon αξίζει να εξελιχθεί

Χρειάζονται πολλά candies για την εξέλιξη ενός Pokémon στο Pokémon Go, έτσι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν τα σπαταλάτε άσκοπα. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν ένα Pokémon αξίζει να εξελιχτεί τότε αυτή η αριθμομηχανή μπορεί να σας δώσει μια αρκετά ακριβή εκτίμηση για το πόσο δυνατά μπορούν να γίνουν.

Η αριθμομηχανή, από την PoGoToolkit.com, σας βάζει να επιλέξετε το Pokémοn σας και στη συνέχεια, να πληκτρολογήστε το CP που έχει μέχρι στιγμής. Από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί “Evolve ” θα δείτε ποια θα είναι η μέγιστη δύναμη του πριν από την ενεργοποίηση.

Από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί “Evolve ” θα δείτε ποια θα είναι η μέγιστη δύναμη του πριν από την ενεργοποίηση.

Για παράδειγμα:

Έχετε πιάσει ένα Abra με 400 CP. Αν το εξελίξετε σε Kadabra, μπορεί ενδεχομένως να έχει 544-780 CP με διακύμανση από 1,36 έως 1,95. Αυτό το Kadabra έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε ένα Alakazam με 761-1287 CP με διακύμανση από 1,4 έως 1,65. ένα Abra με CP 350 θα μπορέσει να είναι μόνο 476 έως 682 και 666 έως 1.125, αντίστοιχα.

Ποτέ δεν θα είστε σε θέση να γνωρίζετε την ακριβή CP που θα έχει ένα Pokémοn όταν θα εξελιχτεί, αλλά αυτή η αριθμομηχανή μπορεί να σας δώσει μια αρκετά καλή εικόνα και να σας εξοικονομήσει μερικά Stardust και candies.
Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του Pokémοn που θα εξελίξετε, αλλά ο υπολογισμός του CP είναι από τους πιο εύκολους τρόπους

*Αυτό το εργαλείο υπολογίζει μόνο τα CP για τα Pokémοn της πρώτης κατηγορίας. Για τα Pokémοn δεύτερης κατηγορίας θα πρέπει να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα.