Πώς είναι πραγματικά η ζωή στη Βόρεια Κορέα (video)

Ο Chris Hughes, ανακάλυψε τη δική του αλήθεια για τη Βόρεια Κορέα. Πήγε κρυφά στην Βόρεια Κορέα προσποιούμενος τον τουρίστα και με μυστική κάμερα κατέγραψε πως είναι η ζωή εκεί.

Ανέφερε ότι είδε παιδιά πεθαίνουν από την πείνα στους δρόμους, ενώ δίπλα είχε στρατιώτες που φόρτωναν σακιά ρυζιού σε φορτηγά.

Οι γυναίκες που έχουν πάει στην Κίνα για να βρει χρήματα για τις οικογένειές τους, οι στρατιώτες τις εκμεταλλεύονται σεξουαλικά στο δρόμο της επιστροφής.

Οι άνθρωποι αγνοούν τα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα, επειδή δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί για τα ανταλλακτικά, και έχουν συνηθίσει σε αυτό.

Όσοι έχουν προσπαθήσει να δραπετεύσουν προς την Κίνα για να κάνουν κάποια χρήματα, και δυστυχώς έχουν αλιευθεί, τιμωρούνται – με εργασία σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.

Στα ίδια τα στρατόπεδα, τροφίμων χρησιμοποιείται τιμωρία. Αν μία ομάδα εργατών δεν πληροί την ποσόστωσή της εργασίας δεν παίρνουν την απαραίτητη σίτιση εκείνης της ημέρας.

Εάν κάνετε κάποιο λάθος διαφορετικό από τα όσα λέει η νομοθεσία κινδυνεύεις να τιμωρηθείς σκληρά. Υπάρχουν αυθαίρετες εκτελέσεις.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απ’ανθρωποποίηση των Βορειοκορεατών κάτω από την κομμουνιστική κυβέρνηση.


laimitomos.com