Πότε οι άντρες προσδοκούν πως θα ρίξουν μία γυναίκα στο κρεβάτι

Όπως αποκάλυψε μία νέα έρευνα, οι  άντρες προσδοκούν πως θα ρίξουν μία γυναίκα στο κρεβάτι, εφόσον αναγκαστούν να ξοδέψουν πάνω από 100 ευρώ για δείπνο….

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία, ο μέσος άντρας θεωρεί πως τα τρία ραντεβού είναι ο ιδανικός χρόνος προκειμένου να κάνει σεξ με τη νέα του σύντροφο, ενώ αντίστοιχα η γυναίκα πιστεύει πως μετά τα πέντε ραντεβού οφείλει να ενδώσει στον σεξουαλικό πειρασμό.

Όλως παραδόξως, οι φιλοδοξίες του άντρα δεν βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα, αφού το 7% των γυναικών που ρωτήθηκαν, απάντησαν πως θα ένιωθαν «υποχρεωμένες» να κάνουν σεξ με έναν άντρα, εφόσον εκείνος καταξοδευόταν για να τους προσφέρει ένα πολυτελές βραδινό γεύμα.

Σύμφωνα με την έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική έκδοση της ιστοσελίδας MSN, ο μέσος ενήλικας ξοδεύει περίπου 50 ευρώ στο πρώτο ραντεβού, ενώ δεν θα είχε πρόβλημα να ξοδέψει ακόμη περισσότερα, εφόσον με τον τρόπο αυτό θα ερχόταν ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση, σε αντίθεση με τις γυναίκες, αφού μόλις το 17% δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει τόσα λεφτά για έναν άντρα.

Το 69% των ανδρών, όπως προέκυψε, αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού, ενώ ένα ταπεινό 3% των γυναικών θεωρούν πως πρέπει να είναι εκείνες που θα πληρώσουν την πρώτη φορά.

Ωστόσο, εκεί που φαίνεται να βρίσκεται το κοινό πάτημα, είναι στο μοίρασμα του λογαριασμού, αφού το 55% των γυναικών και το 70% των ανδρών θεωρούν πως ο λογαριασμός είναι σωστό να πληρώνεται 50-50, όσον αφορά το πρώτο ραντεβού.