Πότε έρχεται ο μεγάλος έρωτας…

Σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα που έγινε σε πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, και το πέσιμο στα πατώματα είναι ένα απο τα πράγματα που θα πρέπει να σας έχουν συμβεί, ώστε να σας χτυπήσει την πόρτα ο μεγάλος έρωτας…

Εάν είστε από τις γυναίκες που περιμένετε τον πρίγκιπα να έρθει που θέλετε  να ζήσετε όλα όσα βλέπετε σε ρομαντικές ταινίες αλλά και όσα ονειρεύεστε..

Δεν τα έχετε παίξει λοιπόν…. φυσιολογικό είναι..

Ας  δούμε αναλυτικά τί λέει η συγκεκριμένη έρευνα:

1. θα πρέπει να έχετε μια εμπειρία πάνω στο φιλί, γι’αυτό μια γυναίκα θα πρέπει να έχει φιληθεί με 10-15 άντρες για να μπορεί να έχει εικόνα και να ξέρει τί της ταιριάζει.

2. Θα πρέπει να έχετε πέσει στα πατώματα δύο φορές για έναν άντρα καθώς στον έρωτα δεν υπάρχουν κουτάκια. Το ζεις και ξέρεις οτι αυτό που βιώνεις είναι πραγματικότητα και όχι απο το μυαλό σου. Τον αγάπησες, πόνεσες, έκλαψες,πλέον όμως θα ξέρεις πώς να ενισχύσεις τις άμυνές σου και τι να μην κάνεις που είναι λάθος και σε έριξε στα πατώματα. Πόσα να αντέξει ο χριστιανός;

3. Να έχετε κάνει τουλάχιστον μια μακροχρόνια σχέση στη ζωή σας με ιδανικό αριθμό τις 2. Γιατί η εμπειρία σε τέτοιου είδους σχέσεις σε κάνει γνώστη των καταστάσεων και σε προετοιμάζει για την στιγμή που θα έρθει ο κος Perfect.

4. Τρία με τέσσερα καταστροφικά ραντεβού είναι ότι πρέπει γιατί οφείλουμε να γνωρίζουμε πολύ καλά τι δεν μας αρέσει και τί δεν θέλουμε απο τον άλλον και κατά συνέπεια απο την σχέση μας μαζί του.

5.Δεν είναι κακό να ερωτευτείτε και μάλιστα παράφορα. Και αν ερωτευτείς και δεύτερη φορά ακόμα καλύτερα.. σημαίνει οτι έχεις απολαύσει τον έρωτα και τις έντονες στιγμές και με το παραπάνω!

6. Οπωσδήποτε να έχεις συζύσει. Είναι τελείως διαφορετικό να ζείς με τον άλλον και να τον έχεις στα πόδια σου όλη μερά, απο το να συναντιέστε μερικές ώρες και μετά «γεια σας». Είναι μια πολύ καλή δοκιμή και όταν βρείς τον μεγάλο έρωτα θα είσαι εκπαιδευμένη γιατί όπως και να το κάνουμε την πρώτη κρυάδα θα την έχεις πάρει.

7. Τέσσερα one night stand είναι μια χαρά. Ναι πολύ καλά διαβάζετε.. γιατί όσες δεν έχουν ζήσει κάτι τέτοιο, κάνουν την επανάστασή του τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Συνεπώς μέσα στο πρόγραμμα επιβάλλεται να υπολογίσετε και αυτά.

Σύμφωνα με την έρευνα, αν δεν έχετε τις συγκεκριμένες εμπειρίες τότε είστε πολύ μακριά απο τον μεγάλο έρωτα και αυτό όσο και να σας φαίνεται περίεργο είναι καλό γιατί δεν είστε προετοιμασμένη.

Γι’αυτό κορίτσια ζήστε απολαύστε και εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή και όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει.