Πόσα παίρνει ο Χαράλαμπος Charles Έλληνας;

Όπως όλα δείχνουν ο τέως πρόεδρος της δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας θα γραφτεί στην ιστορία της Κύπρου με μεγάλα κεφάλαια γράμματα ως ο άνθρωπος που έδινε υψηλούς “βασιλικούς” μισθούς ….

Τα σκορπούσε αβέρτα τα ευρώπουλα…. Άλλωστε δεν ήταν δικά του αλλά του κράτους που αυτή τη στιγμή ” αιμορραγεί” και ο κυπριακός λαός πεινάει….

Η “μεγάλη” κυβέρνηση Χριστοφια διόρισε τον Χαράλαμπο Ελληνα (Charles) στη θέση του προέδρου της ΚΡΕΤΥΚ με μισθό ισάξιο με αυτό που παίρνει ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης. Δηλαδή παίρνει μηνιαίο μισθό 9,500 ευρώπουλα…. Εξαιρούνται βέβαια τα bonus κτλ…

Η απορία μας στη Λαιμητόμος είναι εάν δικαιολογούνται τα λεφτά που παίρνει… Εδώ και 6 μήνες γυρίζει απο κανάλι σε κανάλι και από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο μιλώντας για τη ΚΡΕΤΥΚ και σχολιάζοντας για το φυσικό αέριο….

Και σαν να μην έφτανε αυτό κάνει και παράπονα σαν να τον έφεραν με το ζόρι στη Κύπρο να ηγηθεί της ΚΡΕΤΥΚ !!!!

Πιστεύουμε οτι έφθασε η ώρα που ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ Αναστασιάδης πρέπει να βάλει ένα τέλος στους παχυλούς μισθούς κάποιων αξιωματούχων που βρίσκονται στη ανωτάτη κλίμακα και παραπονιούνται κιόλας…..