«Πόρτα» στους δοκιμασμένους, ευκαιρίες σε νέους και ικανούς

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και εθνικής ενότητας στελεχωμένη με ικανά και άφθαρτα πρόσωπα και όχι με τεχνοκράτες και επαγγελματίες πολιτικούς, έχει ανάγκη ο Κυπριακός λαός που προσδοκά από τον νέο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, να βγάλει τη χώρα από το «τούνελ» της ύφεσης και της απελπισίας.

Ας μην διαψεύσουν λοιπόν τις προσδοκίες του κόσμου και των ψηφοφόρων τους, που έχουν κυριολεκτικά «αγκαλιάσει» την κυβέρνηση του Ν. Αναστασιάδη αφήνοντας πίσω τους τις μαύρες ημέρες της διακυβέρνησης Χριστόφια.

Ο πρόεδρος του συνεργαζόμενου ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, πριν λοιπόν δώσει τα ονόματα στελεχών του κόμματος για υπουργοποίηση, καλό θα ήταν να «φιλτράρει» τις πορείες του καθενός ξεχωριστά για να καταλήξει στους άφθαρτους και στους ικανούς που έχουν τα εχέγγυα για να προσφέρουν στη χώρα.

Για το καλό της Κύπρου, σαφώς στη λίστα αυτή δεν θα πρέπει να περιλαμβάνονται πρόσωπα που διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης Χριστόφια ακόμη και μέλη της κυβέρνηση του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν δώσει τις εξετάσεις τους, δοκιμάστηκαν και προσέφεραν ότι ήταν να προσφέρουν.

Τώρα, όμως, η Κύπρος γυρίζει σελίδα και έχει ανάγκη νέους και ικανούς που υπάρχουν και είναι αρκετοί…