Πως σκότωσε τη Μαρικάρ, ο 35χρονος – Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Στραγγαλισμό κατέδειξε η πολύωρη νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε περοχωρημένη αποσύνθεση χθες, στη Κόκκινη λίμνη.

Η νεκροτομή άρχισε λίγο μετά τις 9:00, στην παρουσία του ιατροδικαστή της Scotland Yard, Ανδρέα Μαρνερίδη, αλλά και των ιατροδικαστών της Δημοκρατίας, Αγγελικής Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σορό λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις για διακρίβωση της ταυτότητας του θύματος με τη μέθοδο του DNA. Ωστόσο πιστεύεται ότι η σορός ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ, θύμα του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου

Εκ πρώτης όψεως,  φαίνεται ότι η 29χρονη να δολοφονήθηκε διά στραγγαλισμού, λόγω θανατηφόρας κάκωσης λαιμού, ωστόσο οι περαιτέρω εξετάσεις θα καταδείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Δεν αποκλειεται να συνδέεται με κομμάτι σχοινί, με το οποίο ήταν δεμένη η σορός. 

Οι ιατροδικαστές εξέτασαν και τα υπόλοιπα τεκμήρια που ανευρέθηκαν στην βαλίτσα-θανάτου, όπως τα σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένη η σορός σε διάφορα σημεία, τις τσιμεντένιες πλάκες πεζοδρομίου και τα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένο το θύμα.