Πως σκότωσε Μαρί και Λίβια ο 35χρονος – Έρευνες και για άλλα θύματα

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για το τρόπο δράσης του 35χρονου στρατιωτικού.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες που αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού,  ο 35χρονος σκότωνε τα θύματά του με κεφαλοκλείδωμα.

Οι ανθρωπολόγοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρούν πως το τέταρτο θύμα που βρέθηκε στη βαλίτσα είναι η Λίβια – Φλορεντία Μπουνέα.

Το συγκλονιστικό στοιχείο που αποκάλυψε η σορός της Λίβια είναι ο τρόπος δράσης του “Ορέστη”. Ο ίδιος στην ομολογία του είπε στους ανακριτές πως ο τρόπος δολοφονίας είναι ο στραγγαλισμός αλλά αυτό που αποκάλυψε η νεκροτομή στη σορό της βαλίτσας είναι πως έγινε με κεφαλοκλείδωμα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Alpha, δεν πρόκειται για ένα απλό κεφαλοκλείδωμα αλλά για ένα ειδικό τρόπο που μαθαίνεις μόνο μετά από εκπαίδευση.

“Ο 35χρονος σαν στρατιωτικός έτυχε τέτοιου είδους εκπαίδευσης”.

Το κεφαλοκλείδωμα επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής και  στην Mary Rose.

Ψάχνουν για περισσσότερα θύματα

Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες μετά την ανάλυση της ψυχοσύνθεσης του 35χρονου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα, αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τρόπο δράσης του.

“Ένας Serial Killer λειτουργεί ως ένας εθισμένος άνθρωπος. Ξεκινά πιο αραιά και όσο προχωρά ο καιρός φτάνει να δρα σε μεγαλύτερη συχνότητα…ποιο συχνά” 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα στοιχεία που έχουμε για τους 7 φόνους δεν συνάδουν με αυτή την θεωρία και οι εμπειρογνώμονες έβαλαν στο μυαλό της Αστυνομίας πως πρέπει να ψάξουν και σε άλλα σημεία.