Πως κάνει την πρώτη κίνηση κάθε γυναίκα ανάλογα με το ζώδιο της..!

Το ζώδιό σου παίζει ρόλο και στον τρόπο με τον οποίο κάνεις την πρώτη κίνηση – ή αντίστοιχα δεν την κάνεις – όταν σου αρέσει κάποιος.

Μερικά κορίτσια λόγω του ζωδίου τους είναι πολύ παραδοσιακά, άλλα κάνουν coming out όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες, κι άλλα απλά στοχεύουν και διαλέγουν.

Κριός: Zήτω η παράδοση φωνάζει το κορίτσι Κριός και απλά επιμένει στο eye contact περιμένοντας εκείνον να κάνει την πρώτη κίνηση.

Ταύρος: H lady Taurus, αν δει κόκκινο πανί θα ορμήξει. Αρκεί ο άλλος να της κινήσει όντως έντονα το ενδιαφέρον και να φοβάται μη χάσει την ευκαιρία.

Δίδυμος: Μια έτσι μια αλλιώς. Μπορεί με κάποιον να κεράσει ποτό από μακριά και με τον άλλο να περιμένει στωϊκά να της κάνει ερωτική εξομολόγηση ντιβάροντας.

Καρκίνος: H συναισθηματική Καρκίνος περιμένει το μεγάλο έρωτα πάνω στο άλογό του και η μόνη κίνηση που θα κάνει είναι να του δώσει το χέρι της για να την ανεβάσει πάνω να καλπάσουν μαζί.

Λέων: Η Λέαινα θα επιλέξει ανάμεσα σε όλα τα αρσενικά της ζούγκλας το πιο δυνατό και το πιο όμορφο για να ζευγαρώσει μαζί του.

Παρθένος: Η Παρθένος θα σκεφτεί και θα αποφασίσει αν είναι ο κατάλληλος άντρας κι αν είναι οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να κάνει-τι άλλο την κατάλληλη κίνηση.

Ζυγός: Όλα κι όλα, κανονικά ο άντρας κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά καμμιά φορά μπορεί να σπάσει αυτό το πρωτόκολλο ειδικά αν η Ζυγός έχει πιεί λιγάκι κι έχει χαλαρώσει από τις βασικές αρχές της.

Σκορπιός: Τη Σκορπιό όλοι πρέπει να την αποθεώνουν και να την επιθυμούν. Όταν το πλήθος με τους ενδιαφερόμενους θα ζητωκραυγάζει από κάτω εκείνη θα διαλέξει τον εκλεκτό.

Τοξότης: Η Τοξότης δεν έχει τέτοια προβλήματα, τι αυτός τι αυτή, το ίδιο κάνει. Όποιος προλάβει πρώτος. Κανένα κόμπλεξ.

Αιγόκερως: Όταν πρόκειται για κάποιο σύντροφο που δεν τον θεωρεί lifetime crush, δεν κάνει κίνηση εκείνη. Όταν πρόκειται για κάποιον τον οποίο βλέπει πολύ σοβαρά θα το κάνει.

Υδροχόος: Ρευστά τα πράγματα, λίγο εκείνη, λίγο εκείνος, λίγο ο ένας λίγο ο άλλος, η Υδροχόος κάνει ένα βήμα και περιμένει το επόμενο να το κάνει ο απέναντι.

Ιχθείς: Έχει ένα μηχανισμό που ξέρει πότε να κάνει το βήμα και να μην φάει τα μούτρα της. Αν είναι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά, προχωράει. Αν όχι, δε ρισκάρει.