Πως θα είναι ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και αρχικά παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, για να τραπούν σταδιακά σε θαλάσσιους της ιδίας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, νότια και ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και δυτικά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το τριήµερο.