Πωλούσε πλαστά χαρτονομίσματα σε «ειδικές τιμές» – Χειροπέδες σε 33χρονο

Πωλούσε πλαστά χαρτονομίσματα σε «ειδικές τιμές» – Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικού μαρτυρικού υλικού, που αφορούσε πρόσωπο το οποίο φέρεται να πωλούσε σε άλλα πρόσωπα, πλαστά χαρτονομίσματα σε χαμηλότερη τιμή της υποτιθέμενης αναγραφόμενης αξίας τους, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα σε συγκεκριμένη περιοχή της Λεμεσού όπου, σε εγκαταλειμμένη αποθήκη εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα.

Στη θέα των αστυνομικών, τα εν λόγω πρόσωπα προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά ένα από αυτά ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Όπως φάνηκε αργότερα, πρόκειται για 33χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός της αποθήκης μια τσάντα η οποία περιείχε επτά χαρτονομίσματα των €200, δέκα χαρτονομίσματα των €100 και δέκα χαρτονομίσματα των €50, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα €2,900. Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι αυτά είναι πλαστά αφού φέρουν τους ίδιους αύξοντες αριθμούς.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος, προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Στη συνέχεια αυτός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.