Πωλείται στοιχειωμένο σπίτι με 1 ευρώ…-Φωτογραφίες-

Στη γαλλική version  του eBay, υπήρξε μια ιδιαίτερη δημοσίευση, καθώς κάποιος πουλάει…ένα “στοιχειωμένο” σπίτι στη Γαλλία, στη περιοχή Arbresle έναντι ενός μόλις ευρώ.

Το σπίτι, είναι 110 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε οικόπεδο 350 τ.μ., κάνοντας τη τιμή πώλησης του άκρως δελεαστική.

stoixeiomeno spiti

Στην περιγραφή του στο eBay, ο χρήστης που κάνει την προσφορά, φαίνεται να έχει τους λόγους του να το δίνει σε αυτή τη τιμή, καθώς έγινε μία φρικτή δολοφονία εκεί στη δεκαετία του 1950, με αποτέλεσμα τώρα να θεωρείται στοιχειωμένο.

stoixeiomeno2

Μεταξύ των μεταφυσικών φαινομένων που συμβαίνουν στο σπίτι, είναι  χτυπήματα σε παράθυρα, παράξενες φωνές και μουρμουρητά, θορύβους και κινούμενα αντικείμενα.Τέλος,στη δημοσίευση αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το σπίτι απευθύνεται μόνο σε όσους πιστεύουν στον κόσμο των πνευμάτων.

stoixeiomeno3

Ως προς τη δολοφονία που έλαβε χώρο στο εν λόγω σπίτι, φαίνεται πως τα θύματα ήταν ένα ζευγάρι που είχε το σπίτι υπό την ιδιοκτησία του εκείνη τη χρονική στιγμή, ενώ οι δολοφόνοι, ήταν μία ομάδα που έψαχνε για έναν κρυμμένο θησαυρό. Παρ’ όλο που  η δολοφονία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, η περίεργη εξαφάνιση του ζευγαριού «καλλιέργησε» αυτή τη θεωρία.