Πυροσβεστική Υπηρεσία: 8 πυρκαγιές και απεγκλωβισμός σε τροχαίο

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 4ης Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 5ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 24 κλήσεις για βοήθεια, οκτώ πυρκαγιές, δεκατέσσερις ειδικές εξυπηρετήσεις και σε δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 14:47 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mitsubishi Chario, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο στάθμευσης έξω από το κοινοτικό νηπιαγωγείο του χωριού Αναβαργός. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14:58. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Το όχημα ήταν δηλωμένο στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο.

Η ώρα 23:25 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση των λεωφόρων Ομονοίας και Μακεδονίας, μεταξύ οχήματος μάρκας Opel Zafira και μοτοσυκλέτας τύπου scooter. Από τη σύγκρουση οι πέντε επιβαίνοντες του οχήματος (τέσσερις ενήλικες και ένα παιδί) και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, τραυματίστηκαν. Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε στο όχημα τόσο από την σύγκρουση όσο και από προστατευτικό κιγκλίδωμα το οποίο διαπέρασε το όχημα. Απελευθερώθηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβηκε το δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία.