Πυρκαγιές σε όχημα και ακατοίκητη κατοικία στην Πάφο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα σε υπόστεγο χώρο στάθμευσης, στην οικία του ιδιοκτήτη, στην οδό Κωνσταντίνου Αγαπίου στον Κάτω Πύργο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω 07.34 ενώ ανταποκρίθηκε  ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Κάτω Πύργου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.05. Το όχημα μάρκας MERCEDES ML270 JEEP υπέστη ζημιά στο χώρο της μηχανής και στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Την ίδια ώρα στην Πάφο ξέσπασε πυρκαγιά σε ακατοίκητη οικία στην οδό Αιμίλιου Χουρμούζιου, στη Παρεκκλησιά, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.10 .

Η πυρκαγιά ήταν σε 4 διαφορετικές εστίες, σε διαφορετικά δωμάτια. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε διάφορος εξοπλισμός ο οποίος υπήρχε στους χώρους των δωματίων. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλού τυλιχτήρα και αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη πράξη.