Πυρκαγιά σε κλεμμένο όχημα στην Πάφο – Κλάπηκε από τις 11 Αυγούστου

Μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα έθεσε την Πυροσβεστική σε κινητοποίηση λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην βιομηχανική περιοχή Μεσόγη, πλησίον της Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί από τις 11 Αυγούστου ενώ ήταν σταθμευμένο στο σπίτι του Βρετανού ιδιοκτήτη του στην περιοχή Χλώρακας, μάρκας Mitsubishi, χρώματος μπλε. Παράλληλα σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά φαίνεται να οφείλεται σε εμπρησμό, αφού από προκαταρκτικές εξετάσεις εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη στο εσωτερικό του οχήματος. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι εξετάσεις αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα με τη συνδρομή της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Η αξία του οχήματος υπολογίζεται σε 5.000 ευρώ.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι άγνωστοι που έκλεψαν το όχημα φέρεται να το χρησιμοποίησαν σε παράνομες ενέργειες και με την πρόκληση της φωτιάς σ’ αυτό επιχείρησαν να εξαφανίσουν στοιχεία που το συνέδεαν με εγκληματικές δραστηριότητες.