Πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα στον Άγιο Δομέτιο

Πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα στον Άγιο Δομέτιο και σε παλιό σπίτι στη Πάφο

Χθες βράδυ στις 22.22 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά δύο οχήματα μάρκας MERCEDES και NISSAN MARCH τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα σε στεγασμένο χώρο δίπλα από οικία στην οδό Τσόρτσιλ στον Άγιο Δομέτιο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.52. Από την πυρκαγιά τα οχήματα έπαθαν ζημιές το μεν MERCEDES στο χώρο της μηχανής, το δε NISSAN στο πίσω μέρος.

Από την πυρκαγιά ζημιά έπαθε και μέρος της ηλεκτρική εγκατάστασης της οικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σήμερα, στις  06.24, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παλιά οικία στην οδό Αριάδνης Νικολάου στη Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.49. Η πυρκαγιά ήταν σε στρώμα εντός υπνοδωματίου. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε το στρώμα ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του υπνοδωματίου. Δεν κινδύνευσε κανένας.

Ο ένοικος της οικίας είχε φύγει λίγη ώρα πριν. Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάστηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από είδη καπνιστή.