Πυρκαγιά ξέσπασε σε επιπλοποιείο στην Λάρνακα

Πυρκαγιά προκλήθηκε τα ξημερώματα σε υπερυψωμένη κατοικία η οποία χρησιμοποιείται ως επιπλοποιείο στην ό Καρπαθίας, στα Λιβάδια Λάρνακας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 02:29 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου», με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02:39. Από την πυρκαγιά κάηκε μικρό μέρος εξοπλισμού και πρώτων υλών του επιπλοποιείου και θρυμματίστηκαν γυάλινες προθήκες του χώρου. Ο ιδιοκτήτης, αφού αντιλήφθηκε την πυρκαγιά, προσπάθησε να την κατασβέσει με λάστιχο κήπου. Η τελική κατάσβεση έγινε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία αργότερα σήμερα.

Η ώρα 02:56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Toyota Vitz. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου Λεμεσού, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:06. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στον δρόμο στην οδό Βιομηχανίας, στο Ζακάκι Λεμεσού. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ζημιές στο πίσω μέρος. Η σκηνή φυλάσσεται από την Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία αργότερα σήμερα