ΠτΔ: 14 Οκτωβρίου η εξαγγελία της υποψηφιότητας του για τις Προεδρικές Εκλογές

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,κ.  Νίκος Αναστασιάδης, στον ANT1 και στην εκπομπή “Επί της ουσίας”, μίλησε εφ’ολης της ύλης για το Κυπριακό, για την Τουρκία και για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές.

Απογοητευμένος δήλωσε για το αποτέλεσμα στο Κράν Μοντάνα, τονίζοντας ότι είχε μιλήσει με τον κ Έιντε πριν από την συνομιλίες λέγοντας του ότι δεν είναι προετοιμασμένοι και αυτό  “θα είναι καταστροφικό”.

Σχετικά με την διαρροή των εγγράφων της Ελληνοκυπριακής πλευράς από το Κραν Μοντανα, τόνισε πως “τα έγγραφα στάλθηκαν σε εκείνους που μου άσκησαν κρητική, περί αφηγήματος”.

Σε ότι αφορά την σκληρή κριτική από τα κόμματα, ο ίδιος τόνισε πως “δεν είναι πρόθεση μου να οξύνω τον πολιτικό διάλογο”.

Ένα αρκετά σημαντικό θέμα ήταν και το θέμα των εκλογών με τον Πρόεδρο να αναφέρει συγκεκριμένα ότι ” στις 14 Οκτωβρίου θα εξαγγείλω την Υποψηφιότητα μου”.

Σε ότι έχει να κάνει με την οικονομία, υπογράμμισε ότι” δεν λέω ότι δεν υπάρχει ακόμα πρόβλημα στην ανεργία, η προσπάθεια που γίνεται μέσα από τους ρυθμούς ανάπτυξης, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, εάν και εφόσον υπάρχει σταθερότητα στην δημοσιονομική πειθαρχία”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

https://www.facebook.com/ant1iwo/videos/1393976177386271/

Πηγή βίντεο: Ant1wo