ΠτΔ: Οι Κύπριοι δείχνουν την φιλαλληλία τους προς τον αδελφό ελληνικό λαό

Δεν παραμένουμε μόνο στην ηθική στήριξη, αλλά προχωρούμε με τη συμβολή μας παντοιοτρόπως, στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πρωτόγνωρης πυρκαγιάς που έπληξε την Ελλάδα, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», προσερχόμενος στο Συνέδριο Αποδήμων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς για την καταστροφή που έπληξε την Ελλάδα και κληθείς να δώσει τα δικά του μηνύματα, είπε ότι «έχω διαβιβάσει τόσο προς τον Πρωθυπουργό όσο και προς τον Πρόεδρο (της Ελληνικής Δημοκρατίας) τη βαθύτατη θλίψη του Κυπριακού Ελληνισμού και, βεβαίως, δεν παραμένουμε στην ηθική (στήριξη), αλλά θα προχωρήσουμε και με συμβολή παντοιοτρόπως στην αντιμετώπιση της πραγματικά ανθρώπινης τραγωδίας που έχει εξελιχθεί σαν αποτέλεσμα της πρωτόγνωρης πυρκαγιάς που έπληξε την Ελλάδα».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι οι Κύπριοι δείχνουν για άλλη μια φορά το πώς αισθάνονται για τους αδελφούς Ελλαδίτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι οι Κύπριοι δείχνουν «τη φιλαλληλία τους προς τον αδελφό ελληνικό λαό»