ΠτΔ: Να καθησυχάσω τον ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι θα ενημερώσω τον Κυπριακό λαό

ΠτΔ: Να καθησυχάσω τον ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι θα ενημερώσω τον Κυπριακό λαό

Θα ενημερώσω τον κυπριακό λαό ο οποίος θα σταθμίσει ποιος είναι εκείνος που εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα και ποιος μέσα από δογματικές αντιλήψεις και διαστρεβλώσεις θέσεων προσπαθεί απλώς να εξυπηρετήσει το κόμμα του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων νέας πτέρυγας του Μελάθρου Αγωνιστών, στην Παλόδια.

Κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο και στην οποία φαίνεται να αναφέρει ότι σύμφωνα με ξένους κύκλους ο Πρόεδρος συζητά λύση δύο κρατών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν μπορώ βεβαίως να σχολιάσω αυριανή συνέντευξη χωρίς να τη δω,

Όμως επί μέρες τώρα όντως ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αφήνει να διαφαίνεται και ασκεί μια μηδενιστική κριτική. Θέλω να τον καθησυχάσω ότι θα ενημερώσω τον κυπριακό λαό την ώρα που κρίνω και τότε θα σταθμίσει ποιος είναι εκείνος που εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα και ποιος είναι που μέσα από δογματικές αντιλήψεις και διαστρεβλώσεις θέσεων προσπαθεί απλώς να εξυπηρετήσει το κόμμα του. Τίποτα πέραν αυτού».