Πρώην κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ: Είχε πάντα «κόλλημα» με τη βασιλική οικογένεια

Λίγα 24ωρα μετά τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, η πρώην κολλητή της φίλη, βγάζει όλα τα μυστικά της στη φόρα, σε μια συνέντευξη στη Daily Mail, που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η Νινάκι Πρίντι, υπήρξε η καλύτερη φίλη της Μέγκαν από τότε που ήταν συμμαθήτριες στο δημοτικό μέχρι τον πρώτο γάμο της ηθοποιού. Ή καλύτερα μέχρι το διαζύγιο της ηθοποιού από τον παραγωγό, Τρέβορ Ένγκελσον.

Η Νινάκι, που ήταν και κουμπάρα στον πρώτο γάμο της κολλητής της, δήλωσε στην Daily Mail πως η Μέγκαν αδίκησε τον πρώτο της σύζυγο και τον χώρισε χωρίς λόγο, ενώ εκείνος έκανε πολλές θυσίες για εκείνη.

«Η κοπέλα που γνώριζα εγώ, δεν υπάρχει πια» λέει η Νινάκι, που πλέον δεν μιλιέται με την Μέγκαν. «Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί μια ζωή χωρίς τον Τρέβορ, και πως αν κάτι του συνέβαινε ποτέ, εκείνη δεν θα μπορούσε να συνεχίσει. Ο Τρέβορ τη λάτρευε… Σοκαρίστηκα όταν χώρισαν. Η Μέγκαν τότε γύριζε την τρίτη σεζόν του σίριαλ Suits και με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι παίρνει διαζύγιο, για να μην το μάθω από τα περιοδικά». Στη διάρκεια της συνέντευξής της, η Νινάκι φροντίζει να αφήνει υπονοούμενα, συνδυάζοντας το διαζύγιο της κολλητής της με την άνοδο της καριέρας της.

Όπως αναφέρει σε άλλο σημείο, η 36χρονη Μαρκλ είναι ένας άνθρωπος που υπολογίζει τα πάντα, δρα βάσει προγραμματισμού και από μικρή ήθελε να γίνει διάσημη. Η διασημότητα της στο σίριαλ ήταν και αυτή που της κόστισε τη φιλία της με τη Νινάκι, αφού –κατά την ίδια- έγινε απαιτητική και αποξενώθηκε.

Η μεγάλη αποκάλυψη της πρώην φίλης της όμως, είναι άλλη. Όπως είπε στον δημοσιογράφο της Mail, η Μέγκαν είχε αγοράσει ένα βιβλίο για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο είχε σε περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη της, ενώ η αγαπημένη της ταινία ήταν «Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας», όπου μια κοινή θνητή καταφέρνει να γίνει πριγκίπισσα.