Πρώην αφεντικό της Ferrari: Ο Σούμαχερ ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θα επανέλθει

Ελπίδες για την πορεία της υγείας του Μάικλ Σουμάχερ μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013 στις γαλλικές Άλπεις σκόρπισε το πρώην αφεντικό της Ferrari Λούκα ντι Μοντιτζέμολο.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα Ecumenical News, ο Γερμανός πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1 ανταποκρίνεται στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται και θα επανέλθει.

Η δήλωση του ντι Μοντιτζέμολο έχει ιδιαίτερη αξία καθώς ήταν ο ίδιος που τον περασμένο Φεβρούαριο χαρακτήριζε την υγεία του Σουμάχερ ως «όχι καλή».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ακούω ότι αντιδρά. Ξέρω πόσο δυνατός είναι. Είμαι σίγουρος ότι χάρη στην αποφασιστικότητά του, που είναι κρίσιμος παράγοντας, θα βγει από αυτή την πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση» δήλωσε ο άνθρωπος που ήταν επικεφαλής στη Ferrari την περίοδο των συνεχόμενων τίτλων (2000-2004) του Γερμανού πιλότου με το ιταλικό μονοθέσιο.

Ο Σουμάχερ, ο οποίος για έξι μήνες μετά το ατύχημά του βρισκόταν σε τεχνητό κώμα, νοσηλεύεται από τον Σεπτέμβριο του 2014 με τη βοήθεια ειδικών στο σπίτι του στις ακτές της λίμνης της Γενεύης.