Πρόταση 90 εκ. ευρώ έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης για Σουάρες

Από τις προθέσεις η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε στα πραγματικά περιστατικά, ξεκινώντας την επίθεση για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες με μια εξωπραγματική προσφορά.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κατέθεσε πρόταση 90 εκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει από τη Λίβερπουλ τον χαρισματικό επιθετικό, κι αυτό είναι μόλις το πρώτο χτύπημα!

Η εντύπωση που επικρατεί είναι πως σύντομα γύρω από τον Ουρουγουανό διεθνή θα ανοίξει ένα «χοντρό» παιχνίδι πλειοδοσίας, με ορατή πια την πιθανότητα ενδεχόμενη μεταγραφή του να ξεπεράσει σε τιμή εκείνη του Γκάρεθ Μπέιλ, τον οποίο η «βασίλισσα» αγόρασε πέρυσι με 101 εκατ. ευρώ.

Η φήμη για την προσφορά-σοκ προέρχεται από τον ισπανικό Τύπο, ειδικά από την εφημερίδα Marca, η οποία αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρότασης των 90 εκατ. από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Σουάρες.

Στην πραγματικότητα, για μερικές ημέρες το όνομα του παίκτη αναφέρθηκε ως η πρώτη επιλογή για δώρο στον Κάρλο Αντσελότι ενόψει της επόμενης σεζόν, ένα είδος ανταμοιβής προς τον Ιταλό τεχνικό για το δέκατο Κύπελλο Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε στη Μαδρίτη.

Σε κάθε περίπτωση το μόνο βέβαιο είναι ότι η Ρεάλ δεν αστειεύεται καθόλου και μπροστά σε μία πρόταση «αστρική» ο μάνατζερ της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί.