Πρόταση γάμου στο Λευκό Οίκο

«Ευχαριστούμε τον Μπαράκ και τη Μισέλ που μας δάνεισαν το σπίτι τους γι αυτή την ιδιαίτερη περίσταση” αναφέρουν στο προφίλ τους στο Facebook ο Μάθιου και ο Μπέν. Στην ουσία πρόκειται για το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, που άνοιξαν τις πύλες του Λευκού Οίκου για την πρώτη πρόταση γάμου αμερικανού πεζοναύτη στον σύντροφο του.

Ο αμερικανός πρόεδρος σε μια συμβολική κίνηση αποδοχής της διαφορετικής σεξουαλικής προτίμησης, παραβρέθηκαν στην πρόταση γάμου του Μάθιου προς τον Μπέν και φυσικά τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή ζωή.

Ο Μάθιου Φέλπς έγινε ο πρώτος ομοφυλόφιλος που έκανε πρόταση στο σύντροφο του, μέσα στο Λευκό Οίκο ενώ οι δυο τους είναι το πρώτο δηλωμένο ομοφυλόφιλο ζευγάρι όπου ο ένας εκ των συζύγων υπηρετεί στον αμερικανικό στρατό.

. Ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγος του αποφάσισαν να στηρίξουν αυτόν τον έρωτα σε μια συμβολική πράξη αποδοχής των ομοφυλόφιλων ζευγαριών οι οποίοι θα πρέπει να απολαμβάνουν τα ιδία δικαιώματα με τα υπόλοιπα ζευγάρια. Δεκάδες  φωτογραφίες του Μάθιου γονατίζει μπροστά στο Μπέν για να κάνει την πρ ταση γάμου έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω Facebook και Twitter.