Πρόστιμο σε 4 ιδιοκτήτες υποστατικών και 61 πολίτες για παραβίαση των μέτρων

Πρόστιμο σε 4 ιδιοκτήτες υποστατικών και 61 πολίτες για παραβίαση των μέτρων

Η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησε 3.326 έλεγχους παγκύπρια και προέβη σε 61 καταγγελίες πολιτών και 4 ιδιοκτητών υποστατικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Λευκωσία έγιναν 920 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 23 πολίτες και ένα υποστατικό, που αφορούσε υπεύθυνο που δεν έφερε την προστατευτική μάσκα.

Στη Λεμεσό από 462 ελέγχους προέκυψε καταγγελία κατά 2 ιδιοκτητών υποστατικών και 23 πολιτών. Σε σχέση με τα υποστατικά που έλαβαν εξώδικο, πρόκειται για εστιατόριο που ο υπάλληλος εξυπηρετούσε τους πελάτες χωρίς να φέρει μάσκα και μινιμάρκετ το οποίο δεν είχε τις κατάλληλες σημάνσεις για Covid.

Στη Λάρνακα σε 470 ελέγχους προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών και στην Πάφο καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και ένας ιδιοκτήτης υποστατικού σε σύνολο 647 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο 3 πολίτες καταγγέλθηκαν σε 466 ελέγχους, ενώ στη Μόρφου δεν προέκυψε καταγγελία σε σύνολο 85 αστυνομικών ελέγχων.

Η Τροχαία προέβη σε 247 ελέγχους με καμία καταγγελία και η Λιμενική προέβη σε 29 ελέγχους χωρίς επίσης να προκύψει καταγγελία.