Πρόστιμο σε κουρείο στη Πάφο -Δεν είχε αντισηπτικό και βιβλίο ραντεβού

Πρόστιμο σε κουρείο στη Πάφο -Δεν είχε αντισηπτικό και βιβλίο ραντεβού

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι της Αστυνομίας για τήρηση των διαταγμάτων. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν πάνω από 1000 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 12 πολίτες και 4 υποστατικά.

Στη Πάφο, καταγγέλθηκε  ο διαχειριστής κουρείου, ο οποίος δεν διέθετε στο κατάστημα του θερμόμετρο και αντισηπτικό, ενώ δεν τηρούσε ούτε βιβλίο για τα ραντεβού των πελατών με αποτέλεσμα να υπάρχει συνωστισμός στο κατάστημα. Καλείται να πληρώσει εξώδικο 500 ευρώ.

500 ευρώ καλείται επίσης να πληρώσει ιδιοκτήτης εστιατορίου επειδή οι υπάλληλοι δεν έφεραν προστατευτικές μάσκες.

Στην τρίτη περίπτωση, ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου αναψυχής καταγγέλθηκε επειδή δεν διέθετε τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας. Θα σχηματιστεί φάκελος και η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

12 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών 

Σε 12 καταγγελίες πολιτών και 4 καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο 1.055 ελέγχων παγκύπρια για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επίσης, υπήρξαν 5 καταγγελίες για μη κατοχή κυπριακής κάρτας πτήσης (CyprusFlightPass).

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 115 έλεγχοι και έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών και καμία σε υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 167 έλεγχοι με 1 καταγγελία σε υποστατικό και καμία σε πολίτη.

Στη Λάρνακα έγιναν μόνο δύο καταγγελίες πολιτών από σύνολο 153 ελέγχων, ενώ στην Πάφο έπειτα από 116 ελέγχους έγιναν 3 καταγγελίες υποστατικών. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 286 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 161 ελέγχων δεν υπήρξε καταγγελία.