“Πρόκληση, να δίνει ο Παύλος Μυλωνάς μαθήματα ήθους σε οποιοδήποτε”

Είναι το ελάχιστο πρόκληση ο κύριος Παύλος Μυλωνάς να επιχειρεί να δώσει μαθήματα ήθους στη Συμμαχία Πολιτών ή σε οποιοδήποτε άλλο πολίτη ή πολιτικό, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συμμαχία Πολιτών:

“Ο κ. Μυλωνάς γνώριζε τις διαφορές ανάμεσα στη Συμμαχία Πολιτών και στο ΔΗΚΟ ως προς τη ΔΔΟ και παρόλα αυτά για μήνες διαβουλευόταν και αμφιταλαντεύονταν με ποιού το ψηφοδέλτιο να διεκδικήσει κοινοβουλευτική έδρα. Άραγε τότε το ζήτημα της ΔΔΟ δεν ήταν κριτήριο για τον Παύλο Μυλωνά; Ή μήπως για τον ίδιο ήταν ποιο σημαντικό το κριτήριο της εκλεξιμότητας;

Επιχειρεί να δώσει μαθήματα, ο άνθρωπος ο οποίος από την πρώτη ημέρα της εκλογής του με ψήφους της Συμμαχίας Πολιτών, πήρε αποστάσεις και ελάχιστες ήταν οι φορές που παρουσιάστηκε σε εκδηλώσεις για δραστηριότητες του Κινήματος.

Ο άνθρωπος ο οποίος αποχώρησε χωρίς να παραδώσει την έδρα στη Συμμαχία Πολιτών, όπως επιβάλλει η πολιτική ηθική, προφασιζόμενος ότι οι θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών δεν ήταν ξεκάθαρες ως προς τη ΔΔΟ, για να υποστηρίξει τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος πιστεύει στη ΔΔΟ, χωρίς να του θέσει κανένα πολιτικό όρο. Αν έχει τόση αυτοπεποίθηση ο κ. Παύλος Μυλωνάς για το κοινωνικό του εκτόπισμα ας παραδώσει την έδρα στη Συμμαχία Πολιτών, ως οφείλει και ας κατέλθει είτε ως ανεξάρτητος είτε με άλλο κόμμα για να διαπιστώσει την κοινωνική του αποδοχή.

Όσο για την αποτυχία του Νικόλα Παπαδόπουλου να περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, την ώρα που είχε τη στήριξη τεσσάρων κομμάτων, κινήσεων, πλατφόρμων κτλ που αριθμούσαν ποσοστιαία πέραν του 30% ας την αναζητήσουν στις σκοπιμότητες που υπηρετούσε η κίνηση τους και στην ανικανότητα τους να πείσουν την κοινωνία και όχι αλλού.

Το ηθικό ανάστημα το κερδίζει κάποιος με τις πράξεις και τις συμπεριφορές του και όχι με ηθικολογίες κενού περιεχομένου.”