Πρόεδρος: Ουδέν σχόλιο για τις επικρίσεις Δ. Χριστόφια

Ουδέν σχόλιο, ήταν η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στις επικρίσεις του προκατόχου του Δημήτρη Χριστόφια περί ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής εκ μέρους της Κυβέρνησης.

Κληθείς, στο περιθώριο των εγκαινίων της 28ης Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης, να σχολιάσει δήλωση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, είπε ότι η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τον κατήφορο της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε λέγοντας «ουδέν σχόλιο».

Εξάλλου, στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαρακτήρισε την 38η Διεθνή Έκθεση ως «μια εξαιρετική διοργάνωση που δείχνει το πείσμα, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να πάμε μπροστά, να ξανασταθούμε στα πόδια μας».

Εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τον αριθμό τοπικών επιχειρήσεων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν την ελπίδα ότι «αν με συνέπεια η Κυβέρνηση υλοποιήσει τις υποχρεώσεις που αναλάβαμε και αν δώσει τα κίνητρα προς τους επιχειρηματίες μας, δεν θα είμαστε μακριά από το νέο μεγάλο θαύμα».

Συνεχάρη, τέλος, τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Διευθυντικό και στελεχιακό προσωπικό της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων «για την άψογη και άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης».